Járnátok egy roma lánnyal vagy egy roma fiúval?
16:49
Ó, jaj! Mi büdös rásszísták! Nem is értem magunkat, hogy lehetünk ilyen előítéletesek! Pfejj!!44négy4!
16:49
Az első párod az igen csekély számú, civilizált, beilleszkedett, normális életet élő cigányokhoz tartozik. A gond az, hogy legnagyobb részük éppen ellentéte a volt párodnak. Ha pedig egy etnikum, népcsoport többségében a negatív oldalát mutatja, akkor igenis ez bőven elegendő ok az általánosításra. Franciáknál, szlovákoknál, románoknál, bolgároknál, mindenütt csak a baj van velük.
Rasszista gondolkodásról beszélsz, ez nem igazán helytálló. Nekem személy szerint semmi gondom más emberfajtákkal, csak a cigánnyal. És tudomásom szerint arra nincs szakszó (még), ha az ember CSAK kimondottan egyetlen emberfajtát utál.
Érdekes, miért mindig csak a cigány kisebbséggel van a baj?
Miért nem mondjuk a rácokkal?
Cigánybűnözésről hallani minden nap.
Vajon miért nem hallani pl. "sváb-bűnözésről"?
Nyilván minden etnikumban van jó és rossz. Csak azért érdemes összehasonlítani az arányokat...
De még mennyire.Van egy csodálatos lány.Sugárzóan szép és intelligens.Informatikát tanít egy középsuliban.Nem irigylem a kamasz fiú tanítványokat,biztosan nehéz az anyagra koncentrálni.....:)
Megismerkedtem vele,de kapcsolat nem lett belőle,sajnos.Nos,nem csak járnék,de szívesen leélném vele az életemet......
19:24, lehet, hogy szép, okos, intelligens, de hidd el, ha elől hagynád a tárcádat, megfordulna a fejében, hogy elrakja.
Szépséggel, és lexikai tudással nem lehet elhallgattatni a vér szavát!
Úgy alapvetően nem vonzódom más bőrszínű emberekhez.
Értelmes embereknek: mert nem vonzódom és kész.
Libsi megmondóembereknek: mert büdös rászistá vagyok, remélem most boldog vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!