Mit szólnak a magyarországi magyarok ahoz hogy mst a külföldi magyarok is kapnak személyit?
Ja, és hogy még jobban összetörjem a jobbikosok kis szívét, először diplomát szerzek ITT, az ÁLLAM PÉNZÉN és csak utána megyek külföldre.
:)
Én nem mondtam, hogy programot dolgoztak ki. De köztudott, hogy megszállottak a cigányokkal meg a zsidókkal, valahogy mindig meg kell őket említeni mindenhol. Köztudott, hogy elakarják takarítani őket, persze a jobbikosok ezt nem vallják be, meg a szimpatizánsaik se, bár a szavazóik között biztos vannak, akik tényleg nem hiszik, hogy nácik, de jó mélyen azért ők is tudják..
Ha már náci retorikájuk van legalább vallanák be. De még ők sem merik, mert ők is tudják magukról, hogy elmebetegek.
Főnéci a Duró Dóra meg a férje, na meg persze Vona Gábor, másnéven 'akkor is felhúzom az illegális mellényemet'.
Idióták.. néha azért vicces.
A problémára rá kell világítani, a jobbikosok nem rávilágítanak a problémára, hanem egyszerűn ez a mániájuk.Kezdjük azzal, hogy köztudott milyen jóban vannak a BNP-vel [ez egy angol párt], megjegyzem tényleg nem normálisak, kijelentették, hogy a fehérek okosabbak a feketéknél, valamint azt is, hogy az angoloknak/fehéreknek nem kéne más népekkel/rasszokkal gyereket csinálni merthogy az milyen dolog már. Még iszlám ellenes kampányt is folytattak, be is vallották még pár éve, hogy rasszisták. 1990-ben még nácinak tartották magukat, azóta ezt tagadják mivel rájöttek, hogy ezzel Nyugat-Európában nem lehet boldogulni, ezért mostmár csak diszkrétan csinálják.. NA ilyenekkel barátkozik a Jobbik, ez normális dolog? Hát nem. Egy normális párt már rég elküldte volna őket az anyjukba [sokan meg is tették, a Jobbikon és egyéb ilyen pártokon kívül mindenki őrültnek nézi őket], ez már pont elég bizonyíték.
Ha ez nem lenne elég, az is elég gáz, hogy akárhányszor rákérdeztek van-e valami közük a kurucinfohoz, a válaszuk annyi volt, hogy 'nincs' vagy jobb napokon annyi, hogy ők ettől elharátoródnak. Normális esetben felkellene háborodniuk és mindent elkéne követniük, hogy még véletlenül se gondolja senki, hogy egyáltalán GONDOLTAK arra, hogy bármi közük legyen hozzá, de mindenki tudja, hogy az ami ott van fenn az mind a Jobbik szívügye. Meg eleve, Nem elég gáz hogy az ilyenek mint a kuruc infosok őket támogatják? Ha ilyen emberek nagy tömege támogat egy pártot az már elég jel, hogy itt valami nagyon nagy gáz van.
Mivel most történt mindenki emlészik arra amit az egyik főjobbikos mondott a minap, mikor célozgatott arra, hogy valamelyik fideszes zsidó.. mégis ki célozgat ilyenre? Hát igen, a jobbikosok, mivel senki mást érdekel hogy ki zsidó és ki nem.
És akkor arról inkább nem is mondok semmit mikor pár hónapja kiment a jobbikos had a Nemzeti Színház elé hogy Alföldi Róbertet bu.zi.zzák.. hol élünk??? Szomáliában?? Ilyet se csinál senki csak az ilyenek.
És akkor folytatódik a lista.. rálehet keresni a googleba, hogy hányszor hangzott el ilyenfajta kijelentés ezeknek a szájából, a kedvencem az volt mikor az illegális mellény kijelentette, hogy a romákat elkell különíteni.
Ez meg mi, hogy ilyen mellényekbe megy be oda? Ha ott benn legalább tartaná be a törvényt. Különben sem divatos a az olyan jobbikos mellény.
És az mi volt mikor nem is régen az egyik jobbikos parlamenti képviselő a melegfelvonuláson SZÓ SZERINT MINT EGY MENEKÜLT ugrált át a kordonon, de mint valami eszeveszett... és akkor ők dumálnak a közbiztonság javításáról? Az közbiztonság mikor valaki egy békés felvonuláson ugrál át egy kordonon meg ordibál? Hát ha nekik ez a közbiztonság akkor nem akarok közbiztonságot. Az meg más kérdés, hogy vajon ki nem normális: aki a kordonon belül békésen mosolyogva felvonul, van aki a kordon másik végén őrült módjára kiabálja, hogy.. tudjuk mit. Értelmi szint...
Nem is fogom ezt ragozni, normális ember úgyis tudja, hogy az ilyen retorikát ki kell írtani a köztudatból, aki meg elfogadhatónak tartja amit csinálnak, az vagy nincs tisztában azzal, hogy mit művelnek vagy ő maga is olyan mint ők.
Én határon túli vagyok, a nemzetiségem magyar, ha bárki kérdezi, magyar vagyok, szerintem ennél több nem kell. Éppen ezért nem fogok kettős állampolgárságot sem igényelni, mert az hivatali ügy, a nemzeti identitásomat semmiben nem befolyásolja.
Abban pedig nagyon igazatok van, hogy külföldi magyar ne szóljon be a Magyarországi politikába, ennek semmi köze a nemzetiséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!