Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok! Ti is beszéltek így...

Lányok! Ti is beszéltek így egymás között?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel szoktunk néha olyan megjegyzéseket tenni egy pasira, hogy: tosznám, kell a fasza stb... :)

De amúgy jókislányok vagyunk és senki nem nézi ki belőlünk h így beszélünk. Na szóval ez ugye nem csak nálunk van így? :D

2011. aug. 6. 01:43
1 2
 1/15 Daniel222 válasza:
jó hangosan legalább ?
2011. aug. 6. 01:46
 2/15 anonim ***** válasza:
én fiu vagyok de még nem vagyok sükt és igenmár találkoztam ilyenekkel de átl njem vetik el őketsenki mert vagy hülyülésnek veszia többi vagy komolyan mondod deakkor is hülyülés én átl annak veszem és nem törődöm vele:Drégebben örültem is mert ebből állapitottammeg néha hogy nem jövök be neki ugy és örültem mert néha ugy viselkedett hogy azthittem na bammeg :D szval nem csak ti vagytok igy vele és szerintem meg barátaim szerint nem baj
2011. aug. 6. 01:48
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem, én sose beszélek ilyenekről egyik barátnőmmel se. Pedig azért én nem vagyok az a tipikus jókislány... Mi max olyat mondunk, hogy nem rúgnám ki az ágyamból, meg helyes, jól néz ki stb. De ilyeneket sose, nekem ez fura, de el tudok képzelni olyan barát(nő)i társaságot, ahol ez normális.

17/L

2011. aug. 6. 01:53
 4/15 anonim ***** válasza:

Igen, mi is szoktunk így beszélni, de tényleg csak szigorúan egymás közt, nem hangosan..stb. :-)

21/L

2011. aug. 6. 01:55
 5/15 A kérdező kommentje:
Jaja, de mi a férfiakkal ellentétben nem komolyan mondjuk :) Csak poén és szigorúan egymás között
2011. aug. 6. 01:56
 6/15 anonim ***** válasza:
Mi szoktunk,amikor egymás közt vagyunk.Pl azzal a bnőmmel akivel 13 éve ismerjük egymást.Ezzel semmi baj sincs.Mások előtt szerintem viszont ne csináljátok!
2011. aug. 6. 01:56
 7/15 anonim ***** válasza:

Mi is szoktunk .. :D Nálunk most az a nagy duma mikor állunk/ülünk a buszon és valaki háttal áll nekünk,akkor egymáshoz hajolunk és megszólalunk :

"belecsípjek a seggébe?"

xDDD

2011. aug. 6. 05:21
 8/15 Robi992 válasza:

én már hallottam lányokat így beszélni....

de azok ilyen kimondott ribanc ku.rvák voltak....

2011. aug. 6. 08:22
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha ez csak a beszédre korlátozódik, és tényleg nem tennétek meg, akkor nem baj.
2011. aug. 6. 08:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Mi azért nem szoktunk ilyen primitíven fogalmazni, inkább csak amolyan lightos megjegyzéseket teszünk egymás között. "Ahh... menten elcsöppenek tőle" avagy "nem dobnám ki az ágyamból", ilyesmi. :)
2011. aug. 6. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!