Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet ennyire mocskos ez...

Hogy lehet ennyire mocskos ez a világ? Hová süllyednek az emberek?

Figyelt kérdés
Elmentünk a westendbe a párommal aztán a bejárat felé teljesen véletlen észre vettem hogy egy fiatal az ujját dugdossa lefelé és már hányt is jó hogy nem lettem rosszul. Blahán egy fiatal lány és egy fiú annyira be voltak szíva hogy a földön feküdtek és nem is tudtak magukról ha meg felkeltek akkor menekülni kellett mert nem bírtak menni. És majdnem minden nap látok valami gusztustalant. Múltkor egy fiatal lány a keletinél volt beszíva volt mellette egy fiú talán barát azzal nem volt semmi az vigyázott a lányra. Lehet hogy nem az én dolgom velük foglalkozni de nagyon gusztustalanok. És nem értem hogy ezeknek hol vannak a szüleik.
2011. aug. 3. 21:01
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

"Jajj milyen sajnálatos, hogy zavarja a kis szemecskédet a dolog, hogy "gusztustalanok".

Én ebben egyéni életúttal összefüggő továbbá össztársadalmi problémát látok, ami egy összetett dolog (pl. a szülőknek nincs ideje a gyermekekre, vagy nem szerető családi közegben nőnek fel, az iskola nem működik védőhálóként, a fiatalok különböző bódító szerekhez nyúlnak, hogy elviseljék a világot v. végre jól érezzék magukat stb. stb.)

Igen, ez probléma, de nem hiszem, hogy azért, amit te írtál..."

Ezzel a válasszal teljesen egyetértek, tapasztalatból sajnos.

Ugyanezt csináltam, mint amit a kérdező leirt. Szüleim elváltak, egyiknek sem volt sok ideje rám. LEtt egy idegbeteg mostohaapám, aki terrorban tartott mindet anyuval. Ahol és ahogy tudtam menekültem otthonról. Bekerültem egy elég rossz társaságba, 16 évesen drogoztam. Elég volt egyszer rámerőltetniük, másodszorra már én kértem, hogy megint érezhessem azt a "nem érdekel semmi" érzést. Másfél évig csináltam, szinte senkinek sem tűnt fel. Aztán megismerkedtem a jelenlegi párommal, aki kihúzott ebből, hozzáköltöztem, az akkori társasággal teljesen megszakitottam a kapcsolatot. Megváltoztam, a jegyeim javultak. Hónapokon keresztül szenvedtem, mert hiányzott az anyag, de legyőztem! 4 éve élünk együtt, boldogok vagyunk, de sosem emlegetjük a múltat.

Hányingerem van a múltamtól, de büszke vagyok magamra, hogy nekem sikerült, ami kevés embernek!

Az akkori társaság tagjai felének mára már kirohadtak a fogai, és még sorolhatnám!

Bele sem merek gondolni mi lett volna belőlem, ha nincs, aki kihúz a sz@ból:(

21/L

2011. aug. 3. 21:23
 12/18 anonim ***** válasza:

DÖGÖLNÉNEK MEG AZ ILYENEK!

17/f

2011. aug. 3. 21:32
 13/18 anonim válasza:

Köszi 21:32!

Te biztosan az a tipikus anyuci kicsi fia vagy, aki nyugodt családi légkörben nevelkedik.

Én nem kivánom neked, hogy dögölj meg, csak, hogy egyszer légy olyan helyzetben, mint én voltam!

2011. aug. 3. 21:40
 14/18 anonim ***** válasza:

Ezek a gyerekek talán nincsenek is igazán tisztában azzal, hogy valakiben tényleg viszolygást keltenek. Nekem is voltak kilengéseim, fel sem merült bennem, hogy valakinek közben ne tetszenék.

Magyarázgathatjuk egyikünk vagy másikunk felelősségét, de ha belegondolunk, talán addig egészséges a lelkünk, amíg lehengerelnek bennünket az ilyen látványok.

Sajnos közben persze a biztonságérzet helyett marad a kiszolgáltatottságé.

2011. aug. 3. 21:40
 15/18 anonim válasza:
21:23 voltam
2011. aug. 3. 21:41
 16/18 anonim ***** válasza:
A drogosok,szar hulladék,szánalmas emberek! Félnek szembenézni a problémákkal,a világgal és önmagukkal.Persze az a legkönnyebb ha pusztítja magát,de legalább bele is döglene mind.
2011. aug. 4. 11:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Akármilyen szar is a helyzete,szembe kell nézni a problémákkal.Nem feltétlenül a szülő tehet mindenről.
2011. aug. 4. 11:53
 18/18 anonim ***** válasza:

21:32-es vagyok.

Anyuci kicsi fiacskája lennék, mert nem vagyok olyan féreg, mint te? Anyám egyedül nevel és tart el egy nővéri fizetésből. Tavaly dobott a csaj, akibe 3 évig szerelmes voltam, miatta elveszítettem a barátaim nagyrészét, legjobb haverom elkerült Pestre iskolába.

Magam alatt voltam, mégse lettem piás, drogos féreg, mint te. Ez a különbség köztünk. Én ember maradtam, te nem.

2011. aug. 4. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!