Értitek ezt? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Én nem értem, hogy a korombeliek (14-15-16 évesek) miért vannak már mély depresszióban.
pl.:
egy 14 éves lány írta ki: Elég volt nekem a tolerancia,a baj,hogy gyogyszerre sem hat a pia.~
még1: azt nem értem miért mondja minden pár akik 1 hónapja/2éve együtt vannak hogy 'örökre'.
olyan szó nincs!
semmi de semmi nem tart örökké!
meg mindig ilyen mély depressziós szövegeket írnak ki, meg hogy cigiznek piálnak meg ilyenek..-.-" én ismertem őket, és régen kedvesek voltak..ma már minden fajta hülyeséget írnak ki és idegesítő azt nézni, hogy óránként kiírnak valamit, hogy jajj nem értem miért csinálja..meg szomorú fejek. persze ilyenkor mindenki megkérdezi mivan. aztán jajj várj írok üzit:/ <-- ezeket írják és már idegesítő...unom..csak én vagyok ezzel így? és csak szerintem változott hatalmasat a világ? pl. az 1920-as években a lányok még otthon segítettek a szüleiknek nem pedig (14-15 éves létükre) piáltak cigiztek meg ilyenek..:S Én vagyok az eldeformált, hogy nem cigizek meg piálok, vagy én tartozom a normális nodepresszió részbe ami szerintem sokkal jobb! Válaszotokat előre is köszi :)
Nyugi, nem csak a lányok cigiznek meg alkoholizálnak hanem a fiúk is ! Bizony!
Egyébként egyetértek veled, de tudnod kell, hogy a tinédzser korszak ez ilyen. Nekem nem volt internet, mikor tini voltam, pedig még 19 éves vagyok.
De akkor kb ugyanilyeneket éreztem,állandóan változott a hangulatom, nem szerettem magam depressziós gondolataim voltak. Azóta persze már változtam nagyon sokat. De érdekes, hogy nekem net-em sem volt, tv-ben sem volt annyi szenny műsor, mint mostanában, de még is így éreztem. Tudod, tombolnak a hormonok.
Igaz, idegesít néha mikor elolvasom, de aztán rájövök, hogy feleslegesen idegesítem magam, és inkább tovább megyek. És nem olvasom el ezeket a hozzászólásokat.
Kamaszkori (12-14 és 18 közt) depresszió sajnos természetes. És az a bolond, aki erre gyógyszert szed.
Ha nem hiszel az illúziókban, tényleg ritkában fogsz csalódni, cserében viszont soha nem leszel boldog. Azaz örökre boldogtalan leszel. Ezek szerint mégis van értelme ennek a szónak.
Viszont tudom majd te is leszel bolond és boldog egyszerre meglásd!
Igen "tombolnak a hormonok", és metamorfózis gyerekből felnőtté válás.
Amúgy a kamaszkor az amikor még a szülő sem tud (már mit) tenni. Erre jól fel kell készíteni a gyerköcöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!