Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek van fiú és lány...

Szerintetek van fiú és lány között barátság?

Figyelt kérdés
indokokat is kérek :)
2011. aug. 2. 19:36
1 2
 11/16 anonim válasza:
VAN! Nekem is az 1ik legjobb barátom fiú, akivel általában megbeszélem a fiú ügyeimet, de akár mást is, nagyon jól kijövünk. Már az is megfordult a fejemben, h talán ha lenne több is... de ezt gyorsan elvetettem, mert nem is vok bele szerelmes, és ez ak mindent elrontana, és más szemmel is nézne rám, de így tök jól megvagyunk! =)
2011. aug. 2. 19:47
 12/16 anonim ***** válasza:

Nincs.

Egy lány nem fiúval fogja megbeszélnia női dolgokat, az hogy ki jön be neki, stb.

Haverság lehet de barátság nem hiszem.

2011. aug. 2. 19:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem nincs sok barátom de aki van azok közül egyik se lány, sőt soha nem volt lány barátom.
2011. aug. 2. 20:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem a legjobb barátom egy fiú :) 24 évesek vagyunk mindketten, sose volt közöttünk semmi. Bár neki egy időben tetszettem állítólag, de az még évekkel ezelőtt volt, és az is csak tetszés volt, nem volt belém szerelmes, vagy ilyesmi. És konkrétan BÁRMIT meg tudunk beszélni egymással, azt is, hogy melyikünknek ki tetszik. Múltkor felhívtam azzal, hogy beleültem egy szálkába, és fáj a seggem :D Na jó, akkor már eléggé fogta a fejét, hogy ezt miért kell neki elviselni :D

Amúgy kb. 6 éve ismerjük egymást, és 3 éve vagyunk nagyon jó barátok. Ennyi idő alatt már csak előjött volna, ha bármelyikünk többet akart volna a másiktól.

2011. aug. 2. 20:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Na mondjuk azt nem mondom, hogy nincs némi szexuális töltetű piszkálódás közöttünk, de ez VICC, csak remek alapot ad rá, hogy ő fiú, én meg lány.

Utolsó voltam.

2011. aug. 2. 20:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem, nincs. 2 fiú ismerősöm volt, szerettem volna, ha barátok lennénk, nm jött össze, mivel mindegyik belém szeretett..
2011. aug. 2. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!