Szerintetek van fiú és lány között barátság?
Nincs.
Egy lány nem fiúval fogja megbeszélnia női dolgokat, az hogy ki jön be neki, stb.
Haverság lehet de barátság nem hiszem.
Nekem a legjobb barátom egy fiú :) 24 évesek vagyunk mindketten, sose volt közöttünk semmi. Bár neki egy időben tetszettem állítólag, de az még évekkel ezelőtt volt, és az is csak tetszés volt, nem volt belém szerelmes, vagy ilyesmi. És konkrétan BÁRMIT meg tudunk beszélni egymással, azt is, hogy melyikünknek ki tetszik. Múltkor felhívtam azzal, hogy beleültem egy szálkába, és fáj a seggem :D Na jó, akkor már eléggé fogta a fejét, hogy ezt miért kell neki elviselni :D
Amúgy kb. 6 éve ismerjük egymást, és 3 éve vagyunk nagyon jó barátok. Ennyi idő alatt már csak előjött volna, ha bármelyikünk többet akart volna a másiktól.
Na mondjuk azt nem mondom, hogy nincs némi szexuális töltetű piszkálódás közöttünk, de ez VICC, csak remek alapot ad rá, hogy ő fiú, én meg lány.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!