Kamaszok! Mivel ütitek el az időt nyári szünetben?
Figyelt kérdés
Én már nagyon hosszúnak érzem a vakációt. Rossz idő van, számítógép megy a nap 24 órájában - tévét max. este nézek. Miskolcon élek.2011. júl. 30. 20:49
1/7 anonim válasza:
Kipihenem az egész tanévet, és előre a következőt is :D
Haverokkal kb 2 hetente 1x találkozok...
Amúgy olvasok, állataimmal foglalkozok, gépezek, biciklizek... Ha jó idő lenne medencéznék, napoznék egész nap..
16/L
2/7 anonim válasza:
Nálam is nagyrészt ez a program. Vagy ha haver benn van a városban együtt mászkálunk, hülyülünk, biliárdozunk.
4/7 anonim válasza:
Nincs valamilyen kreatív hobbid? Festés, rajzolás, írás, varrás, barkácsolás... bármi. Az például kellemes elfoglaltság, el lehet benne merülni :)
5/7 A kérdező kommentje:
Írni szoktam, eléggé rendszeresen. Most gondolkodok a rajzoláson is. :)
2011. júl. 31. 13:29
6/7 anonim válasza:
Gépezés,többekközt call of duty:D,hetente 1-2x találkozom a haverokkal,strandra járok,dolgozok(falun lakom),biciklizek,vagy haverokkal iszunk 1et
15éves srác..
7/7 anonim válasza:
Nyári munka. Elmész a helyi fagyishoz, megkérdezed, napi 4 órában jöhetnél? Nem unod magad, emberek közt vagy, pénzt keresel. Szerintem ez elég hasznos. De ez csak egy példa a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!