Milyenek a török pasik? Milyenek a nőkkel? 2 hónapja megismertem egy török férfit ( csak msn-en ismerem), minden nap beszélgetünk. Tényleg nagyon szenvedélyes.
nem csak komolytalant kapsz. de azokra legalább reagálsz.
a komolyakra meg már ritkábban :S miért??
02:09!
Igazad van.
Tényleg a komoly hozzászólásokra is reagálhatna a kérdező.
Egyébként tényleg nem muszáj, hogy képet küldjön neked a pasiról, de sztem nyugodtan beszélgethettek egymással, persze, ha mindketten szeretnétek. Veszíteni nem veszítetek vele, elbeszélgetsz azzala másik lánnyal, és mindketten megismertek egymás személyében egy érdekes embert.
Ezt nem muszáj megtenni, ez csak egy lehetőség: én is el szoktam beszélgetni a számomra érdekes lányokkal, akikkelösszeakadok a neten. Félreértés ne essék, én pasipárti vagyok, vagyis hetero vagyok, de beszélgetni csak lányokkal lehet érdekes dolgokról, a pasik azonnal valami teljesen mást akadnak, egy-két normálisabb kivételével, akik tudják, hogy én csak egy idegen vagyok a több százezerből, akik barangolnak a világhálón.
A múltkor egy afrikai lánnyal akadtam össze egy fórumon, elbeszélgettem vele priviben, és ennyi volt, nem akart komolyabban barátkozni sajnos, pedig egy afrikai barátnő érdekes lehet. Az afrikai, meg török, meg mittudomén milyen pasikkal óvatosnak kell lenni, de ilyen lányokkal szerintem nyugodtan lehet barátkozni, mert nagyon aranyosak, különlegesek, nem ártanak senkinek.
Kívánok neked, és minden fórumozónak szép napot.
Üdv: Annazara
énis nagyon szeretek idegeneket megismerni. persze csak mértékkel és óvatosan.. nem mondom el hogy hol lakom meg ilyenek.. :D csak mikor van valami közös pont.. már akkor,nagyon érdekes beszélgetések alakulhatnak ki.
meg hát arról nem is beszélve,hogy nálunk,minden ember imád dumálni:D rengeteget beszélünk,és mindenkivel barátkozunk..
a kérdezővel is,a részemröl mehetne a levelezés. de láthatóan nem él a lehetöséggel. amit én elfogadok.:) nem szerethet mindenki öszevisza levelezgetni meg beszélni.
csak akkor nemtudom,hogy egy török pasiba mi fogott meg.. mikor ők imádnak dumálni mindenkivel. akár idegennel is az utcán csak úgy órákon át beszélgetnek. de mind1
Még egyszer köszi a válaszokat!
Vele nagyon szeretek beszélgetni, mert mindenről tudunk beszélgetni!Erre az oldalra azért regisztráltam, mert értékes információkat akartam kapni!Néhány jó is volt, én itt nem beszélgetni akarok.Arra valók a Facebook,msn stb. oldalak.
tejlesen megértem a válaszodat. nem is szerettelek volna semmire sem ráerőltetni amit nemszeretnél:D
aztis teljesen megértem hogy nem akarsz képet küldeni.. énse küldenék mindenféle idegen embernek.:)
Sziasztok!
Ma kiderült az én török szerelmemnek májrákja van!Mind a ketten sírtunk és a webkamerán keresztül néztük egymás könnyeit!Borzasztó volt!:(
Az is kiderült,hogy egyforma a vércsoportunk!Oda adnám neki a fél májam.Ezt azért írom le csak hogy tudjátok milyen ember is Ő!
Pedig soha nem ivott alkoholt.Nagyon kivagyok bukva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!