31/40 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
augusztus 3.-án 21.00-kor megszületett Csanád nevű kisbabám
nagyon boldogok vagyunk:)
ezt el sem lehet mondani:)
32/40 anonim válasza:
Szívből gratulálok Nektek és jó egészséget kívánok!!!
A pici neve pedig még mindig nagyon tetszik!!! ;-)
2011. aug. 5. 13:24
33/40 anonim válasza:
hát én nem is tudom... nem rossz, de szerintem a mai világban sokkal kellemesebb egy modernebb név. az ilyentől viszont a falra mászok: "majd büszkén fogja viselni". na ja, "te" már csak tudod... aztán lesz inkább egy tök más beceneve :D mondjuk oda kell figyelni, mert egy "rossz" név tönkreteheti a gyerekkort. sztem még pont határeset ez a név :)
2011. aug. 5. 23:39
34/40 Claire13 válasza:
nekem nagyon teccik a Csanád név, a barátom öccsét is így hívják :D bár náluk mindenkinek különleges neve van, mert Arnold, Csanád meg Csongor :D de sztem attól jó h nincs ezekből sok :D
2011. aug. 6. 16:17
az meg mi az a Csanád? mikor megkérdezik cigányéknál : oszt hány fős csanádod van? ez lesz XD egyre hülyébb nevek vannak b+
2011. aug. 7. 05:59
36/40 anonim válasza:
Kedves Kérdező!!
GRATULÁLOK a kicsihez!!Igaz már lassan 4hónapos...de most olvastam,hogy megszületett!!
Bátorításnak szántam a véleményem,de így is megtaláltak engem azok akik nem bírnak magukkal!! ;)
Üdv, Nétusz&Nimród anyukája
2011. nov. 30. 18:23
37/40 A kérdező kommentje:
köszönöm a gratulációt!:)))
és nektek is jó egészséget:)
38/40 anonim válasza:
Régi, magyar eredetű. Nekem is ez a nevem és egyáltalán nem bánom. Nem szeretem ha becézgetnek, nem is nagyon lehet becézni a nevemet. Édesanyám azt mondta, azért ilyen nevet kaptam, mert ha éppen a homokozóban játszok, és szólni akar nekem ne 16 Balázs kapja fel a fejét. Szerintem találóbb, mint egy zsidó Dávid név és igenis nekem tetszik, hogy magyar eredetű. Így egy évvel később gratulálok a fiúhoz!
2012. dec. 19. 22:35
39/40 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű név és különleges. De persze mindenkinek más tetszik.
2017. ápr. 29. 19:24
40/40 Csanasztózium válasza:
Mondjuk a Csanádnak igenis van egy jól hangzó becézése, még pedig a név eredeti alakja: A Csana. Engem is négy éven keresztül Csanáztak az osztálytársaim, és még úgy se bántotta a fülemet a dolog, hogy a nevemnek köze nem volt a Csanád-hoz.
Szóval ja, szerintem tök jó név, csak lehet, hogy valamelyik vezetéknévhez pont a Csana fog inkább passzolni, és nem pedig a Csanád.
2020. júl. 19. 12:47
Kapcsolódó kérdések: