Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent neked a Dallas?...

Mit jelent neked a Dallas? Vagy annyira "öreg", hogy emlékezz rá?

Figyelt kérdés

Bocs, csak úgy eszembe jutott :) Akkor kezdődött, amikor születtem (asszem), és kíváncsi vagyok, vannak-e itt rajtam kívül olyanok, akik még emlékeznek arra, hogy péntek este egyszerűen nem létezett olyan, hogy más nézünk, csak a Dallast :) De vicces, mert arra már alig tudnék visszaemlékezni, hogy mik történtek benne. Persze a szereplőkre emlékszem, de eseményeket nem tudok felidézni.

Ha válaszolsz, légyszi írj kort és nemet, köszi :)

2011. júl. 25. 23:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kis túlzással azt is mondhatnám, hogy mindannyian Southforkban nőttünk fel ("a mindannyian Gogol köpenyéből bújtunk ki" mintájára). :) Aki gyerekkorában látta először, az nem tud egykönnyen szabadulni a hatása alól, főleg úgy hogy felnőttként másként értelmezi az egészet, sok mindent megért belőle. Én is így vagyok ezzel.
2012. márc. 22. 01:13
 12/13 A kérdező kommentje:

Nagyon igazad van :)

Fura volt nyáron újra végignézni. A legfurább tényleg az volt, hogy egy csomó dolgot gyerekkoromban csak üres locsogásnak tartottam benne, nem is értettem, hogy miről van szó, most meg, amikor újranéztem, rá kellett jönnöm, hogy pont ez volt a lényeg.

Jaj, meg volt benne egy jelenet, valami "szexes" téma volt, és arra világosan emlékszem, hogy amikor még anno ment ez a rész, akkor anyukám rámszólt, hogy csukjam be a szemem, én meg persze szót fogadtam, de közben elképzeltem, hogy biztos ezt meg azt lehet látni. Hát most, hogy láttam, rá kellett jönnöm, hogy én ezt sokkal naturalisztikusabban képzeltem el - igaz, amit én odagondoltam, az fizikailag lehetetlenség lett volna, de hát mit tudtam én erről 9 évesen :D Mondtam is anyukámnak, hogy jobb lett volna, ha nem csukatja be velem a szemem, kevésbé lett volna durva a látvány :D

Meg volt egy rész, amit egyszer büntetésből nem nézhettem meg, mert asszem egyest kaptam, vagy ilyesmi, és emlékeztem is rá, hogy melyik volt, ezt nyáron külön élvezettel néztem meg :)

2012. márc. 23. 23:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Gyerekszemmel olyan idillinek, mesebelinek tűnt az az élet, az amerikai álom, de most úgy érzem belehalnék ha olyan kemény életet kéne élnem felnőttként mint a szereplőknek. Szerintem ez nekik is túl sok lett volna a valóságban, szinte minden részben történt velük valamilyen dráma vagy nagy fordulat, sosem dőlhettek hátra egy percre sem.
2012. márc. 24. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!