Igazságos az élet?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 5. 16:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
nem igazságos!
2009. ápr. 5. 19:00
 12/19 anonim ***** válasza:
53%
Attól függ, kinek az igazsága szerint.
2009. ápr. 6. 18:26
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

Én is így vagyok ezzel, mint az előttem szóló.

Az igazság nagyon realtíve tud lenni.

Amit én annak tartok, lehet, hogy a másik ember épp ellenkezőnek gondol, mert neki egyszerűen más a nézete, a világszemlélete.

Különben is: Az igazság odaát van.

:-)

2009. ápr. 6. 21:36
 14/19 anonim ***** válasza:
54%
Bocsi: *relatív fogalom az igazság.
2009. ápr. 6. 21:36
 15/19 anonim válasza:
64%
Az életét mindenki maga alakítja. Ne azzal foglalkozz, hogy igazságos-e avagy sem. Ha úgy érzed, hogy igazságtalan neked kell tenned azért lépéseket, hogy igazságos legyen.
2009. ápr. 10. 23:45
 16/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem, de halálakor az embereknek mindenkinek kemence .
2009. okt. 9. 17:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Érdemes elgondolkodni azon, hogy akinek a pénzét irigylitek, cserélnétek vele sorsot is??...
2009. okt. 9. 18:55
 18/19 anonim válasza:

Én nem cserélnék sorsot az élet szar ez van .

Én elfogadtam hogy csak egy csóró ember lehetek .

De akkor sem igazságos az élet.Persze vannak kivételek mint mindig.Megaztán nem kell mindenben egyetérteni.

2009. okt. 10. 14:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Az Élet az csak van! Szóval hogyis mondjam?:)) Az Élet eleve adott, tehát ő nem tehet semmiről, mivel ő ha akar, ha nem, létezik...

Az "igazságos" kérdést inkább a Sorssal kapcsolatban lehet feltenni. Én az eddig leélt 18 (mindjárt 19) évem és személyes tapasztalataim alapján úgy vettem észre, hogy az a legjobb ha nem figyelünk a Sorsra! Azokat az embereket, (és ezt igazából nem tudni miért de mindig így van)akik érzékenyebbek, jobb hiszeműek, őszintébbek a Sors rengetegszer megszivatja, sőt általában úgy szokott lenni, hogy egy bizonyos dologgal szívatja őket, ami nagyon nagyon tud fájni az ilyen emberkéknek, és minél jobban az látszik hogy szenvednek tőle, a Sors annál jobban szívatja őket.

Nos... Engem a közel múltban két dologgal is szivatott a Sors. De most nemrég én nagy levegőt vettem és azt mondtam:"Tudod mit Sors? Nem érdekelsz! Én szépen csinálom a dolgom! Te is csináld a te dolgod! Mostantól bármivel is próbálsz engem szívatni, az engem marhára nem fog érdekelni..."

Na és azóta hogy ezt úgymond "elmondtam" a Sorsnak egyszerűen olyan szerencsés ember lettem, hogy az valami hihetetlen. Konkrétan gondolok valamire magamban, hogy ez meg az de jó lenne, és a következő pillanatban egy varázsütésre teljesül...

Szóval a legjobb tanácsként tudom mondani hogy az a legjobb ha közömbösek maradunk a Sors iránt, ha valamivel megbánt minket, akkor is erőt kell magunkon venni és megpróbálni azt mutatni a Sorsnak hogy nem zavar, mert ha látja a Sors hogy nem tud minket szivatni, akkor nem fog...

Nálam bevállt! Remélem tudtam segíteni!:-))

2009. dec. 14. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!