Igazságos az élet?
Én is így vagyok ezzel, mint az előttem szóló.
Az igazság nagyon realtíve tud lenni.
Amit én annak tartok, lehet, hogy a másik ember épp ellenkezőnek gondol, mert neki egyszerűen más a nézete, a világszemlélete.
Különben is: Az igazság odaát van.
:-)
Én nem cserélnék sorsot az élet szar ez van .
Én elfogadtam hogy csak egy csóró ember lehetek .
De akkor sem igazságos az élet.Persze vannak kivételek mint mindig.Megaztán nem kell mindenben egyetérteni.
Az Élet az csak van! Szóval hogyis mondjam?:)) Az Élet eleve adott, tehát ő nem tehet semmiről, mivel ő ha akar, ha nem, létezik...
Az "igazságos" kérdést inkább a Sorssal kapcsolatban lehet feltenni. Én az eddig leélt 18 (mindjárt 19) évem és személyes tapasztalataim alapján úgy vettem észre, hogy az a legjobb ha nem figyelünk a Sorsra! Azokat az embereket, (és ezt igazából nem tudni miért de mindig így van)akik érzékenyebbek, jobb hiszeműek, őszintébbek a Sors rengetegszer megszivatja, sőt általában úgy szokott lenni, hogy egy bizonyos dologgal szívatja őket, ami nagyon nagyon tud fájni az ilyen emberkéknek, és minél jobban az látszik hogy szenvednek tőle, a Sors annál jobban szívatja őket.
Nos... Engem a közel múltban két dologgal is szivatott a Sors. De most nemrég én nagy levegőt vettem és azt mondtam:"Tudod mit Sors? Nem érdekelsz! Én szépen csinálom a dolgom! Te is csináld a te dolgod! Mostantól bármivel is próbálsz engem szívatni, az engem marhára nem fog érdekelni..."
Na és azóta hogy ezt úgymond "elmondtam" a Sorsnak egyszerűen olyan szerencsés ember lettem, hogy az valami hihetetlen. Konkrétan gondolok valamire magamban, hogy ez meg az de jó lenne, és a következő pillanatban egy varázsütésre teljesül...
Szóval a legjobb tanácsként tudom mondani hogy az a legjobb ha közömbösek maradunk a Sors iránt, ha valamivel megbánt minket, akkor is erőt kell magunkon venni és megpróbálni azt mutatni a Sorsnak hogy nem zavar, mert ha látja a Sors hogy nem tud minket szivatni, akkor nem fog...
Nálam bevállt! Remélem tudtam segíteni!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!