Tapasztalat a nudista strandokkal kapcsolatban? Mennyire kulturált hely?
az egyik barátnőm kitalálta h el kéne menni nyáron nudista strandra. nem tudom h belemenjek e, mert nem hallottam róla még se jót se rosszat. a kérdésem az lenne (főleg azoktól, akik voltak már) hogy kik járnak oda? olyan pasik akik nézelődni akarnak, mert épp nincs barátnőjük vagy inkább párok? történhet-e ott bármilyen atrocitás (pl berántanak a bokorba és megerőszakolnak)? és a pasiknak nem ciki álló farokkal mászkálni ott? :D
(a kérdésem egyelőre csak elméleti jellegű)
Ha megszeretnéd mutatni a világnak mid van, hajrá... ha nem, akkor meg marad a hagyományos, ahol ugyanúgy állhatna mindenkinek a farka, de mégsem...
Szerintem nem csak a csupasz látványra állhat valakinek...
hajajj így belegondolva :S:S nem merem bevállalni :D dehogy akarok én nézelődni! nem vagyok fiúból :D:Dxd
de alapvetően kíváncsi voltam rá h kinek mi a véleménye róla
Vannak (nem kijelölt) helyek, ahol két-három nő lekapja a melltartóját. Először azt próbáljátok ki: ott jobban is megnéznek, mint egy nudista strandon. Ha az megy, akkor bárhova (népes helyre) mehet egy lány, nem lesz gond.
Balaton, Csillaghegy, ilyesmi. Csak mondd meg, hova mész és mikor :-)
Sziasztok!
29 éves srác vagyok, a menyasszonyom 25. Mi sokat járunk naturista helyekre. Oszlassunk el először is egy tévedést: Normális naturista ( rendezett, szervezett ) campingben, nem igazán leskelődhet rád senki, ugyanis ha észreveszik kidobják mint macslát sz...ni. :)
Amúgy egyre több fiatal kezd járni megint, mert a tv butítása ellenére az emberek kezdenek rájönni, hogy a meztelenség természetes állapot, és nem egyenlő a szexualitással.
Légy nyugodt, ha nem tetted volna meg eddig, menj el nyugodtan, meg fogsz lepődni, hogy milyen barátságos és kultúrált emberek járnak oda. Ami furcsa lesz, az az, hogy ha valakivel beszélsz akkor a szemedbe fog nézni, nem mellkasi tájékra, mint mondjuk egy fürdőruhás strandon. Ajánlom Délegyházát vagy Balatonberényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!