Ha felfüggesztem a facebook fiókomat, addig amíg nem aktiválom, , mások nem is láthatják az adatlapomat?
mert zaklatott a volt "barátom" és ezért felfüggesztettem a fiókomat .. meg a másik hogy válaszoltam itt egy kérdésre és a gyerenek nem tetszett a válaszom,ezért megszerezte az e-mailemet és kiírta hogy nézzék meg face-n az adatlapomat -.-"
mindegy ... szóval a lényeg,hogy nem láthatják az adatlapomat ha fel van függesztve?
13L
köszi a választ :))
akkor megnyugodtam :D
am akk téll nem tuddják +nézni az adatlapodat,
am hogy tudta megszerezni az emil címedet? ez érekelne!
írt egy privát üzenetet amiben ennyi állt: HA válaszolsz,megmondom!!! erre azt se tudtam mivan,erre visszaírtam hogy he??? o.O erre visszaírt hogy gyakorira a facebook címével regisztrált és így megtudta szerezni a címemet és a kérdéséhez kirakta hogy Nézzétek meg a kis 13 éves válaszolót,XY a neve facebookon és egy hello kitty-s kép a profilképe
olyan egy nyomorék szánalmas nem tom micsoda az a gyerek hogy az nem igaz -.-"""
hát igen ://
bár tök mindegy,mert bevolt állítva a fiókomon,hogy akik nem az ismerőseim,nem tudják nézni az adatlapomat de akkor is ... ki tudja,milyen perverz k.csögök jelölgettek volna be ha nem függesztem fel?? :O
van másik fészem :P ezt a másikat csak azért csináltam mert ismerősöket gyűjöttem és a felét nem is ismerem,ezért csináltam egyet külön hogy ott csak azok legyenek meg akiket tényleg ismerek :))
csakhogy én azzal a címmel regisztráltam ide is :S
amúgy a kérdezőnek a válaszát hogy kell jelenteni? ://
ráadásul a kérdést is jelenteni akartam de valamiért nem írta ki azt hogy Kérdés jelentése :S
jaah :O :DD
akkor megpróbálom visszakeresni a kérdést és ha fent van akk asszem jelentem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!