Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Barátság téma; mit tegyek?...

Barátság téma; mit tegyek? Ragaszkodjak hozzá, vagy törődjek bele a megváltoztathatatlanba?

Figyelt kérdés
Gyerekkori barátnőm, pont ezért ilyen fájdalmas a dolog. Amióta tavaly márciusban kiderült, hogy babát várok, (előtte is lazulóban volt már ez a 25 éves barátság) azóta egyetlen egyszer sem érdeklődött sem e-mail-ben, sem telefonon, hogy "pl. hogy vagyok?", vagy hogy van a 4 hónapos kislányom. Néha-néha beszélünk, vagy levelezünk, még ritkábban találkozunk is, de ezek kivétel nélkül mindig az én kezdeményezésemre történnek. Amikor találkozunk, mindig nagyon jól sikerül, és annyira örülök, hogy látom, hogy erre nem akarok és talán nem is merek nála rákérdezni. Szerintetek, ha nem keresném, annyi lenne a barátságunknak, igaz? Csak nekem fontos az ő barátsága, viszont nem, ugye?
2009. ápr. 3. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak lusta fajta, vagy feledékeny, vagy ki tudja....

Én is olyan vagyok, hogy amikor eszembe jut, hogy fel kéne már hívni XY-t, akkor éppen csinálok valamit, utána meg amikor már van időm, akkor teljesen kimegy a fejemből. Meg néha lusta is vagyok. De ettől még imádom a barátnőmet, a nagynénémet, az akárkit, csak egyszerűen nem én kezdeményezem a telefonálást vagy a találkozást.

Szerintem kérdezz rá nyugodtan.

2009. ápr. 3. 15:18
 2/4 anonim válasza:
hmmm...érdekes, nekem pont így volt. Én úgy döntöttem kipróbálom, hogy nem keresem, és nem én gyaloglok hozzá 20 percig (terhesen)...ez szeptemberben volt...azóta nem keresett...:( én kerestem, de válaszra sem méltatott. Én feladtam...csalódottan bár, de tudomásul vettem, hogy mégsem voltunk annyira jó barátok, mint gondoltam.
2009. ápr. 3. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát nagyon úgy tűnik... próbáld meg, hoyg egy darabig nem kezdeményezel...hátha mégis ő fog lépni.

de tudod az én "legjobb" barátnőm amióta városi lett, tökre megváltozott, csak akkor ír, ha én írok, sokszor akkor is csak 2 hónap múlva, fel nem hív, csak én őt, pedig neki is van két gyereke, arra nem gondolok, hogy fájna neki, hoyg nekem van családom... szóval neki is van ráadásul mindketten elváltunk. nem értem én sem mi lett vele.

Változik mindenki.

2009. ápr. 3. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Én az ilyeneket egyértelműen érdekbarátnőknek tekintem.

De nekem fordított esetben volt részem.

A volt munkatársam várt babát, onnantól kezdve hanyagolt, sőt, kimondottan kerülte is a társaságomat.

( Nem a baba körüli teendők miatt, ezt elhiheted )

Amikor meg egyszer összefutottam valahol az anyjával és vele, szabályosan égett a p@fája az anyja előtt miattam, pedig se koszos, se bunkó, se tiszteletlen nem voltam velük.

Ja, és az anyja mellesleg roma, így aztán az is lehet,hogy előttem szégyelte a dolgot..

Gyönyörű!

Ezek jellemtelen emberek, nem kell velük foglalkozni.

Ha előtte buliztatok meg ilyesmi, akkor ő belekalkulálhatja ezt is a nem - keresésedbe, hogy eztán nem "számíthat rád" ilyen téren....

2009. ápr. 4. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!