Ami gyökeresen megváltozik, az 180 fokos fordulatot vesz, ugye?
Figyelt kérdés
Tegnap vitatkoztam valakivel, mert az állította, hogy ha valami megváltozik az 360 fokos fordulatot vesz, de ugye mi tudjuk, hogy a 360 visszaér a kiindulási pontra, szóval a 0-án lesz. A 0 fokkal pedig a 180 fok van szemben, az az ellentéte... Kinek volt igaza?2011. júl. 21. 07:36
11/13 anonim válasza:
Nem tudom, te milyen fokokat mérsz, de én még csak ilyen szögmérőket láttam, ami ezen a képen is látható. Ezen a 180 fok az az úgynevezett egyenes-szög. [link]
Próbáltam elképzelni, hogy te hogy gondolod, de nem jöttem rá. Magyarázd meg, légy szíves, hogy te hogy neked milyen a szögmérőd, vagy hogy is van ez.
12/13 anonim válasza:
Felfogtam! Tényleg! Teszünk egy fejet felülnézetből a középpontba, az orra a 0 felé mutat.Ha az orrát ezután a 180 fok felé fordítjuk, akkor megfordult a tengelye körül, ez 180 fokos fordulat. Eddig mindig úgy gondoltam, hogy húzunk egy vonalat a 0 pontból a kör közepe felé. Igazad van, el kell ismernem.
13/13 anonim válasza:
Örülök, hogy tényleg átgondoltad és kérlek fogadd tiszteletemet, hogy ezt is leírtad.
Én meg majd igyekszem értelmesebben reagálni itt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!