Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van ilyen sok mocskos...

Miért van ilyen sok mocskos kétszinű ember? A háta mögött kibeszélik az embert, utána meg jópofiznak a szemébe.

Figyelt kérdés

Mocskos "trógerek" de ha megmondanám neki(k) hogy kétszinű(ek) akkor meg még ő(k) lenne felháborodva:@

Mindezek után az iylet még ember számba kellene hogy vegyem?

Bocsánat De nem bírtam magamban tartani. Még akkor se ha csak leírtam ide.

2011. júl. 19. 09:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyébként az a vicces, hogy az ember néha nem is szembesül azzal ,hogy ilyen kétszínű. És sem gondoltam volna ezt magamról, aztán egyszer csak valaki nyilvánosan elejtett egy szót, mire a másik persze tudta, hogy csak tőlem hallhatta, hát életembe nem éreztem olyan rosszul magam mint akkor. Mondanom sem kell azóta nem jártatom a számat! A többi kétszínű embernek is csak egy ilyen élmény kell és befogják :D
2011. júl. 21. 16:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó! Csak az a helyzet hogy nem jutottam előrébb. Inkább fel se tettem volna a kérdésem:(
2011. júl. 21. 17:20
 13/16 anonim válasza:

Én találkoztam ilyennel. :((

Nem tudom mit lehetne tenni ellenük.

2011. júl. 21. 17:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Te a saját érdeked vagy a másét tartod fontosnak?

Sokan a sajátjukat...

2011. júl. 23. 21:17
 15/16 anonim ***** válasza:

10:20 vok

aki azt írta h én is szép lehetek h kibeszélem a bnőmet annak üzenném ezúton,hogy "baránőm" előtte 2,5éven át kibeszélt engem,és a másik barátnőmet is,úgyhogy igazán megérdemeltük sztem hogy 2 napig megbeszéljük hogy a barátnőnk" milyen "kedves" volt velünk(és nem csak velünk)...amúgy azon vesztem össze a "barátnőmmel",hogy meghallottam ahogy éppen kibeszélt minket olyanoknak,akikkel beszélt összesen kb 5x(és ez nem túlzás)

csak ennyi:)

2011. júl. 25. 05:40
 16/16 anonim ***** válasza:

"Egyébként az a vicces, hogy az ember néha nem is szembesül azzal ,hogy ilyen kétszínű. És sem gondoltam volna ezt magamról, aztán egyszer csak valaki nyilvánosan elejtett egy szót, mire a másik persze tudta, hogy csak tőlem hallhatta, hát életembe nem éreztem olyan rosszul magam mint akkor. Mondanom sem kell azóta nem jártatom a számat! A többi kétszínű embernek is csak egy ilyen élmény kell és befogják :D"

Azért van különbség kétszínűség és kétszínűség között. Vagyünk egy példát. Van két ember. Az egyikkel őszinte barátok vagytok, a másik viszont nem szimpatikus, mert mondjuk sunyi és gerinctelen. Viszont vele is kénytelen vagy beszélni, mert mondjuk ugyanazon a munkahelyen dolgoztok mindhárman. Semmi gond nincs azzal szerintem, ha alapvetően kedvesen, normálisan beszélsz vele is mondjuk a napi teendőkről, de attól még a szemét húzásait nyilván megbeszélheted/kibeszélheted a másik, őszinte barátoddal. Ez nem hinném, hogy bűn, sőt nem is igazán kétszínűség. A kétszínűség ott kezdődik, amikor úgy teszel mindkét ember előtt, mintha a legjobb barátjuk lennél, aztán gusztustalanul kibeszéled őket a másiknak. Ez már szándékos, nem menthető dolog, és ilyenkor te vagy a sunyi és gerinctelen.

2014. dec. 18. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!