Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol tudok venni olyan füzetet,...

Hol tudok venni olyan füzetet, amin van lakat is?

Figyelt kérdés

Naplót vezetek, kéne egy új, már felnőtt vagyok, és csak olyanokat találok, amik mesefigurások.

Nem tudtok valami jó oldalt, ahonnan lehetne rendelni?

2011. júl. 18. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
2011. júl. 18. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is az a kérdés jutott eszembe:)
2011. júl. 18. 16:13
 3/6 anonim válasza:
Hát ha bemész egy ajándék boltba vagy egy kínaiba akkor ott biztos találsz,vagy valamilyen papír.írószeresbe.
2011. júl. 18. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:

A word tényleg jó megoldás, csak gondolom Te szeretnél inkább kézzel írni és este az ágyban is vagy bárhol. A gépet meg nem tudod mindenhová magaddal vinni. Az biztos,hogy teljesen más érzés kézzel írni egy saját papír illatú naplóba.

[link]

Az amazon.com-ról tudsz rendelni. Ez itt fent, hogy tetszik? Szerintem aranyos a mintája és nem gyerekes. A azállítási költség sem vészes, csak 6.30 eruó.

Amúgy találtam külföldi oldalakat, gyönyörű bőrkötésű lakatolt naplókat, de horribilis árakon a legolcsóbb is 64 dollár volt+ a szállítási költéség, amúgy 100 dollár körül vannak+száll.k.

2011. júl. 18. 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok. Erről beszéltem ez gyönyörő és börkötéses, de ez már drága. Azért nézd meg.

[link]

2011. júl. 18. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Vagy esetleg ez, ha rákattintasz a képre, akkor látni, hogy bőröv van rajta egy csattal, ( mondjuk nem egyértelmű számomra, hogy dísz csat-e, vagy valóban be is lehet zárni ) bár "díszes zárt" ír, akkor valószínű igen. De ezen a telefon számon meg is tudod érdeklődni

(06 30) 610 3228

2011. júl. 18. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!