Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent a vaterán a promóci...

Mit jelent a vaterán a promóciós díj?

Figyelt kérdés

Ma kaptam számlát, és nem értem. Van eladott és el nem adott termékem is. Az el nem adott után promóciós díjat is számoltak. Mit jelent, mi az. Nem találom a szabályzatot.

köszi a segítséget

2011. júl. 18. 10:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Reklámköltség. Ők fenntartották az oldalon, de nem kelt el. Ők ettől függetlenül szolgáltattak, ezért kell fizetni
2011. júl. 18. 10:18
 2/6 anonim ***** válasza:

"A számlán a díjak csoportosítva jelennek meg, a termékfeltöltési díj a kiszámlázott összes feltöltési díjat, az értékesítési jutalék az összes kiszámlázott jutalékot, a promóciós díj pedig az összes kiszámlázott termékkiemelési és minimálár díját tartalmazza."

el kéne olvasni a szabályzat vonatkozó részét feltöltögetés előtt: [link]

2011. júl. 18. 10:19
 3/6 anonim ***** válasza:
A számlán a díjak csoportosítva jelennek meg, a termékfeltöltési díj a kiszámlázott összes feltöltési díjat, az értékesítési jutalék az összes kiszámlázott jutalékot, a promóciós díj pedig az összes kiszámlázott termékkiemelési és minimálár díját tartalmazza.
2011. júl. 18. 10:20
 4/6 anonim ***** válasza:
:) Egyszerre írtuk
2011. júl. 18. 10:20
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget
2011. júl. 18. 10:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is felszámoltak promóciós díjakat, pedig nem vettem igénybe kiemelést, és a szabályzat szerint ez a kiemelt hirdetésekre vonatkozik. Te kiemeltél?
2011. szept. 3. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!