Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért mondják Szentkirályszaba...

Miért mondják Szentkirályszabadjára hogy szellemváros?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 02:14
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
2011. júl. 18. 06:32
 2/7 anonim ***** válasza:
2011. aug. 8. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
És ide bemehet akárki?
2011. aug. 8. 19:03
 4/7 anonim ***** válasza:
A videó készítőjétől megkérdezték, és igen.
2011. aug. 8. 19:46
 5/7 5510 válasza:

De csak óvatosan!

Hajner Gyula

2011. nov. 29. 01:44
 6/7 anonim válasza:

be lehet menni, nincsenek őrök, kb 100-200 méterre van egy kamionos megálló.

Mi pont tegnap voltunk lent haverokkal, vannak emeletes házak, és az egyik 10esbe van egy szoba amit úgy hívnak, hogy szellem szoba, 2 fiú haverunk elmentek megkeresni, jöttek vissza, és mondták, hogy a szoba fala véres, barátnőmmel mondtuk mi is elmegyünk megnézni (már sötét volt szóval még ijesztőbb volt az egész) hozzáteszem előtte én is utána néztem ennek az egésznek és mindenhol csak azt írták, hogy ha valaki látott vagy hallott valamit biztos csak hallucinált mivel ilyenkor beképzelnek dolgokat.. Szóval ahogy beléptünk a házba azonnal meg csapott a vérszag, de az alsó emelettől egészen a legfelsőig, ahogy mentünk belehet látni minden hova, és majdnem minden szobában véres volt a fal. Mire felértünk a legfelső emeltre attól is elment a kedvünk, hogy bemenjünk a szellem szobába, szerintem ha akkor valami orvos megnézi a pulzusom valami ló nyugtatót ad.. nem vagyok egy félős típus.. sőt.. de most még nekem is felállt a hátamon a szőr.. (volt egy másik baráti társaság is, velük 'le spanoltunk' mondták, hogy jó túrázást mondtuk, hogy nektek is (ők egy másik emeletes házba voltak) ) vissza mentünk a kocsihoz, mi bent maradtunk a kocsiban 2en elmentek az ebédlőhöz, ami a kocsitól elég messze volt egyszer csak fut vissza a kétfiú és dörömbölnek a kocsi ajtón, hogy engedjük be őket, beszálltak azonnal mentünk is, kérdeztük, hogy mi történt, mondták, hogy oda mentek, és kb 3méterenként volt fel pakolva 3 gumi egymásra de az egy egész szobán keresztül és egyszer csak sorba elkezdtek ledőlni.. mi előtt valaki avval jönne, hogy biztos csövesek voltak ott, biztos hogy nem mivel lehetett volna hallani ahogy lépkednek, sőt még a lélegzetüket is..

Elvileg egy Bakonygyepesi férfi volt ott, a szellemszobába van egy grafiti lefényképezte, és amikor haza ment egy szellem volt a képen, rá nem tudom mennyi időre, a férfi teljesen beleőrült, és meghalt ...

2013. aug. 8. 16:32
 7/7 anonim válasza:
ja a másik baráti társaságos részt azért írtam, mert mikor vissza mentünk a kocsihoz 2x akkorát sikított az egyik csaj.. de nem olyat, hogy megijedt .. torka szakadtából, persze nem mentünk oda... de elég furcsa volt..
2013. aug. 8. 16:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!