Hány évesen engedtétek el a gyerekeiteket felnőtt nélkül kisebb-nagyobb társaságban nyaralni? Pl. Tengerhez/Balatonra?
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 21:59
11/13 anonim válasza:
16 évesem mentem először a fiúmhoz nyaralni. Anyuka, apuka és a testvére is ott volt, amolyan családi nyaralás.
17 évesen már az egész nyarat a Balatonon töltöttem nyári munka miatt.
12/13 NoodIy válasza:
18. Így is túl sokat szabad nekik, én ebből nem engednék...
13/13 anonim válasza:
Gyermeket elengedni vétek csak társasággal esetleg iskolai szervezéssel, nevelők és tanárok védelme alatt tobozozásra.
A fiatal hiába éri el a 18 évét, sajnos a legtöbb esetben még éretlen és tájékozatlan, tehát még akkor is veszélyes csak egy fiatalok társaságával elengedni- bár akkor már kiharcolják e jogot-"felnőtt vagyok, nagykorú vagyok, tudom mit akarok és mit csinálok, ne féltsetek" stb. stb holott nagyon tapasztalatlanok és még könnyen befolyásolhatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!