Mi a véleményetek erről a refrénről? Slágergyanús? Fülbemászó?
"Nekem most haver, itt van a hessz,
téged meg vigyen el a kiba.szott stressz,
aki velem van az felteszi,
a középső ujját há ezt neki"
utolsónak: Ha már ennyi időd van, hogy összeszámolod a válaszokat, akkor figyelmesen elolvashattad volna amit írok. Egyik sem saját szöveg, hanem más előadóé. Csak kíváncsi voltam, mi a véleményetek róla. Viccesre is vettem a figurát, mert ők se azért nyomják ezt, mert olyan hű de nagy "líraiságot" akarnak létrehozni, hanem, hogy a partyban jól érezzék magukat az emberek. Egyszer próbáld ki.
Üdvözöllek
tegnap 23:43 vagyok
Lehet hogy neked nem tűnt fel,de nem kell utánaszámolni,hogy mennyi válasz van egy kérdésen,mert kiírja.Igen,olvastam,hogy más előadok borzalmas szerzeményei,de hál istenek a legtöbb embernek nem ezek a siralmas ízék tetszenek.
Csak megjegyzem,hogy rendszeresen járok partikra,bulikra,de szerencsére nem ilyen borzalmas számokat dobnak fel..Aki ilyeneket gyárt az megalázza a zene fogalmát.
Tudod ez olyan mintha egy hülye gyerekre aki egy falra ráfújja hogy "bűnaélet fa**om bele"és odafúj a péniszt azt jó festőnek tartanád.Semmi köze a festészethez..
NA ezeknek sincs semmi köze a zenéhez..
Normális ember aki jól akarja érezni magát nem ilyeneket hallgat egy buliban...
ma 13:28 vagyok..
Nyugi az SP és fluor (azt se tudom kik ezek) számomra ugyanolyan élvezhetetlenek mint amit te linkeltél szövegek..
vicces, hogy spvel, meg fruorral példálózol miközben féléve a liszt ugyanezt énekelte.
a ˝nyissad a szád jön a g*ecigránát mennyivel rosszabb a ˝hogy a f.aszomat vegyétek a szátokba egybe˝ vagy "Megba.szlak, amikor akarlak, úgyis megb.aszlak"
SP meg az elismert rapperral, Siskával koncertezik, van közös számuk, ahol ugyanúgy a f*szról ˝énekel˝ mint a legtöbb rapper, tehát ne szídjad, ugyanazt csinálják mint a kedveceid, csak őket pénzeli a média, de semmivel se rosszabbak a többi rappernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!