10 napja voltam együtt a barátommal és védekezés nélkül szexeltünk de nem ment el belém. Utána megjött de kevés volt és csak 2 napig tartott (élénkpiros színű) utána 1 napig barnáztam. Lehetek terhes? Félek! Kérlek SEGÍTSETEK!
szerintem kategoriat tevesztettel, de hamarosan orvosoljak a moderatorok:)
Szoval....Most nem akarok perdeikalni, de ha nem akarsz gyereket, miert SZERETKEZTEK VEDEKEZES NELKUL????
Tudod mit jelentene most egy gyermek? gondolom szazszor lepergett mar benned eleted nagy filmje.
Hidd el tudom mierol beszelsz, voltam igy, de en ugy voltam hasonlo helyzetben, hogy VEDEKEZTEM. (ja es nem 16(!) evesen)
Szerintem meg egy hetet siman kell varj a teszt-el, mert nekem eyszer azt mondta volt a nogyogyasz, hogy az aktus utan ket hetre mutat(hat) a teszt pontos eredmenyt, de megjobb ha 3 hetet varok...
Es igen, amugy keshet attol, mert most roppant ideges vagy, en is az voltam, es mindenfele tunetem volt, persze en nem voltam terhes (vedekeztunk!)
tudod ugye, hogy az elovaladek is tartalmaz spermiumokat? Szerintem mondom (egy heten belul) vegyel tesztet, ha te nem mered megvenni akkor a parodat kerd meg ra. Ha nincs erod egyedul megcsinalni, kerd meg, hogy legyen ott veled. vagy irany a nogyogyasz, de mas nem tudja megmondani a biztos valaszt. Amugy a tesztek is mutathatnak fals(hamis) eredmenyt. A negativ lehet pozitiv, de a pozitiv sosem negativ!
Kivanom, hogy ez orok lecke legyen szamodra(szamotokra), es hogy most meguszd kis joveveny nelkul!
MAjd irj, hogy mi lett, szoritok
nem:) termeszetesen jo neven vettem, hogy szoltal, hiszen Neked tobb a tapasztalatod mint nekem:)
Kerdezo: mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!