Miért utálják annyian a melegeket?
Ez leginkább a melegelleneseknek szól arról a melegekről akik teljesen normálissak, megnemmondanád róla, hogy meleg, szinte teljesen hetero, avval az egyetlen külömbséggel, hogy a saját nemét szereti(ez inkább a fiukra értendő(mert a csajmelegeket még jobban szeretik mint a hetero csajokat...)).
Ha neked nem ártott, semmit nem akar veled avval kapcsolatban, és csak annyi, hogy meleg akkor miért utálod?Csak azért mert 1 dologban más?Pedig a többség aki utálja őket, nem, hogy oka nincs rá, + ő benne is van valami hajlam csak evvel tudja elfolytani
Akkor menj vissza és dugasd meg magad 5 megtermett négerrel. Attól hogy Madridban kézen fogva járnak és a padokon nyomják egymást s.ggbe, még ez nem normális dolog. Nehogy mi legyünk a sz@rok, csak mert nem szeretnénk egy fertőben élni.
A nő a férfivel szeretkezzen, a férfi pedig a nővel. A nő, női munkát végezzen, a férfi pedig férfit. Olyan nagy dolog ez?
http://www.youtube.com/watch?v=i8_KiXKAP18
Nem, persze ezek a mocskok nem híresek erről. Ez egy nem normális dolog. Jó, ha az utcán látja őket egy értelmes felnőtt ember, akkor elfordítja a fejét és kiköpi azt a nyálat, ami a hányásának visszatartásából maradt fent.
De tegyük fel, hogy az ember a gyermekével sétál és a kis árva megkérdezi, hogy az a két férfi/nő miért fogja egymás kezét. Lehetséges párbeszéd:
-Tudod gyermekem, ők mások.
-De miben apu?
-Mások a szokásaik.
-De milyenek?
-Hát tudod.. ők egymást dugják seggbe/egymás nyalják ki és ujjazzák meg.
Szóval érted... Azt el lehet magyarázni szépen, hogy a férfi és a nő hogyan illik össze, milyen szép ez a kapcsolat.
Ha egyszer hasonló helyzetbe kerülök (fent említett párbeszéd), akkor nagyon jól teszi majd a két mocsok, ha elkezd futni.
Vannak haszontalan "emberek", akik életük során több kárt okoznak, mint hasznot. Idesorolhatóak a melegek is.
Persze akik otthon védekeznek és az utcán normálisan közlekednek (értsd. nem cserélnek bacikat), azokat azt mondom megtűröm. Ők tiszteletben tartanak engem, így rendben, nem nézek rájuk csúnyán.
Végezetül békeszerető ember vagyok, de a mocskot (legyen az társadalmi vagy környezeti) nem tűröm!
Előző, azzal, hogy beteszel egy ilyen videót egy baromról, még nem minősíthetsz többszázezer másik honfitársad. Valószínűleg hetero emberek között ugyanúgy vannak olyanok, akiket legszívesebben a Holdre lőnél fel.
Ha te ilyen stílusban válaszolsz a gyerekednek, hogy ha megkérdezi, két ember miért fogja egymás kezét, az elég szomorú. És ha egy férfi meg egy nő fogja, akkor azt válaszolod neki, hogy a bácsi este jól megtöcsköli a nénit? Szerintem egy normális szülő ilyen helyzetben azt mondja a gyerekének, hogy azért fogják egymás kezét, mert szeretik egymást.
Kikérem magamnak, hogy haszontalan ember lennék, attól, hogy nem lesz gyerekem, még én is a társadalom hasznos tagja vagyok, aki növeli a GDP-t. Azt meg úgysem mondhatja meg nekem senki, hogy kivel bújhatok ágyba, majd én eldöntöm.
Tudod a pénz nem minden, bár tisztában vagyok azzal, hogy sok ember ezt másként látja. Az erkölcsi értékeket többre tartom, mint a sz@ros papírfecniket. Tehát hiába növeled a GDP-t, ha a társadalmat rombolod...
Igen, van a heterók közt is olyan akit kilőnék az űrbe, de most tudtommal nem róluk van szó.
Továbbá kiforgatod a szavaim, innentől kezdve a vita lezárva részemről.
"még nem minősíthetsz többszázezer"
Hát te barom vagy...
Igen, ha egy bácsi és egy néni fogja a kezét az utcán, akkor azt mondom az öt éves gyerekemnek, hogy szerelmesek, és valószínűleg szeretkeznek is, mert már tudja, mi az.
Ha két fickó fogja egymás kezét az utcán, akkor nem tudom, mit mondjak. Mondjam azt, hogy a két bácsi seggbedugja egymást? Vagy te mit mondanál neki?
Az a baj, hogy a melegek nyígnak, hogy nem bírjuk tolerálni őket.
De ti miért nem bírjátok tolerálni, hogy nem akarjuk, hogy a gyerekünk előtt pattogjatok?
Na?
Nektek is scak a szátok jár, meg hisztiztek.
Bagoly mondja verébnek, hogy tolerálni.
23:17:ez nem betegség, nincs rá gyógymód, nem is lesz
00:37:
"Vannak haszontalan "emberek", akik életük során több kárt okoznak, mint hasznot. Idesorolhatóak a melegek is"
rengeteg meleg tudós van...
"Persze akik otthon védekeznek és az utcán normálisan közlekednek (értsd. nem cserélnek bacikat), azokat azt mondom megtűröm. Ők tiszteletben tartanak engem, így rendben, nem nézek rájuk csúnyán."
ez a normális hozzá állás, aki "normális" az utcán nem viselkedik melegként avval az ég világon semmi baj sincsen, ha meleg az az ő dolga, maradjon ez a hálószobán belűl
01:03:evvel 100% ig egyet lehet érteni
09:29:valakiből ki se lehet nézni, hogy meleg(vagy esetlen bi)
10:55:te az 5, hangsúlyozon az ÖT éves gyerekednek mondod, hogy szeretkeznek??????ha tudja mi az akkor veled valami iszonytató nagy baj van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!