Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van cigánnyal kapcsolatos...

Van cigánnyal kapcsolatos pozitív ill. negatív tapasztalatod?

Figyelt kérdés
1 pozitív, 1 negatív történet érdekelne, de személyes történet nem az amit valakitől hallottál vagy tv-ben...
2011. júl. 11. 18:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves elöttem szóló.

Gondolom ha kitörölték a moderátorok biztos ök nem látták benne a pozitívságot,vagy éppen annyira vissza taszitónak találták :S:S:S

Akkr térjünk ki a kérderse,hogy csak a cigányok ilyenek igaz?? hát magyar léttedre akkor eléggé cigány szokás amit csinálsz,mert ahogy olvastam ezt a szokást rájuk írták...lehet nem is ök olyanok mint amilyennek leformázzák öket??

2011. júl. 13. 22:30
 12/14 anonim válasza:

Negativ: kizsebeltek, de úgy, hogy még a gázsprayt is elszedték tőlem. De hülyék voltak, rendőrök másnap megfogták őket. Az utcába is laknak, de valami magasabb kaszt, az audis rajkodós, ezek hangosak, de legalább nem zsebelnek. Néha egészen értelmes kommunikációt lehet velük folytatni, a környezetükre is igényesek, de azért nem barátkoznék velük, nyilván nem óvóbácsifizetésből van az audi.

Pozitiv: egyetlen egy darabot ismerek, aki heti 6 nap 12 órát dolgozik, vele jóba is vagyok, korrekt srác.

2011. nov. 7. 15:59
 13/14 anonim ***** válasza:

23:20-as Te egy retek vagy, vagy nagyon buta, először tanuld meg szépen, helyesen leírni a hozzáköhögésedet!

Pont, rólad írtam a negatív dolgokat!

2011. nov. 7. 16:31
 14/14 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem csak negatív! De ha megnézed a linket másnak is kb. ugyanez!

2011. nov. 8. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!