Keresek egy verset de nem jut eszembe a címe. Ismered?
Szabó Lőrinc: Dsuang Dszi álma
hát ez fantasztikus!
a vers is fantasztikus, és az is, hogy a kérdésedre 7 percen belül választ kaptál!! éjjel!!!
rögtön tovább is küldtem a verset a lányomnak, ő szereti ezeket az elgondolkodtató dolgokat
második vagyok.
én azt gondolom, hogy nyugodt körülmények között hangosan, lassan fel kell olvasnom néhányszor. sajnos még akkor sem biztos, hogy teljesen megértem a mondanivalóját, pedig lehetséges, hogy pofonegyszerű, csak kicsit más szemszögből kell vizsgálnom.
ez a vers megtanít arra, hogy igyekezzek más szemével is figyelni a világot, és akkor többet is megláthatok.
a lányom egyelőre nem véleményezett, talán még nem is nézte meg az üzeneteit, de majd megírom, mit szólt hozzá!
a te véleményed is érdekel!
nekem is nagyon tetszik ez a vers. elgondolkodtató
egyébként egy kis segítséget kérnék a verssel kapcsolatban: ti hogy ejtenétek ki ezt a nevet: Dsuang Dszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!