Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tesztek, ha felhív egy...

Mit tesztek, ha felhív egy telemarketinges? Hogy reagáltok a kéretlen hívásokra? Vásároltatok már ilyen módon valamit?

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 03:15
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek többféle módon reagálnak:

1) "Köszönöm, nem kérem." Ha nem indokol, akkor meg KELL kérdezni, hogy miért nem. Van, aki már egyből mondja, hogy azért nem, mert idős/nincs rá szüksége/munkája miatt.

Aki nem mondja meg, hogy miért nem, attól meg KELL kérdezni. Itt valaki egyszerűen nem válaszol, valaki megindokolja, valaki pedig (jogosan!) ordít, hogy ezt mégis hogy mered megkérdezni.

2) Lecsapja a telefont.

3) Más kifogással leteszi.

4) Elkezd alázni ("Teljesen hülye maga?!"

Ez a munka annak is kellemetlen, aki hívja az embereket, meg annak is, akit hívnak. Én megértem. Sok mindent lehet mondani erre a munkára (gerinctelen, patkány, aljamunka) - ezt legtöbbször a dolgozók is érzik, mégis csinálják, mert vagy nincs más, vagy részmunkaidőben csinálják, mert kell a pénz a számlára/kajára/tandíjra. Én is a tandíjamat próbálom megkeresni, de hamarosan ott fogom hagyni a céget... Nekem igazából az a bajom, hogy kérik, hogy beszélgessünk az emberekkel. Na most, ha valaki azt mondja, hogy nincs pénze arra, amit ajánlok, mert ki kell fizetnie a hitelét, azzal már nem tudok beszélgetni. Maximum az éteren keresztül adok neki egy pacsit, hogy szintén zenész...

2011. aug. 11. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!