Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha valaki kér tőled pénzt az...

Ha valaki kér tőled pénzt az utcán, adsz neki?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 14:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Sosem szoktam adni!! A városunkban van egy hajléktalan bácsi, ha vele futok össze és van 5 percem, akkor beugrok a boltba, veszek pár kiflit meg néhány szelet párizsit, esetleg valamilyen üdítőt. Ő ezért iszonyat hálás szokott lenni, szóval neki szívesen adok. A többi tudom hogy alkoholra költi, a kaját az ember után hajítja....

Egyetlen egyszer történt meg, hogy vasútállomáson összefutottam egy fiatalokból álló csoporttal, ahol egy csávó leszólított, hogy iszonyat hülye helyzet, de 50 forintra lenne szüksége ahhoz hogy meglegyen a vonatjegyének az ára. Lehet kamu volt, de nekem hihetőnek tűnt, így adtam neki... 50 forint egyszer nem a világ vége.

2011. júl. 6. 17:41
 12/22 anonim válasza:
93%

Off:

14:48-as! Szóval alkoholistáknak nem adsz, de heroin-és drogfüggőknek igen... értem a logikát... :D (még ha a haverjaid is..)

2011. júl. 6. 17:46
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha már fiatal akkor rögtön heroin- és drogfüggő? Ezt a logikát -.-
2011. júl. 6. 17:50
 14/22 anonim ***** válasza:
63%
Félreérthetitek, ugyanis csak barátok, és a pia nálam nem indok arra hogy pénzt adjak bárkinek is. Az ő dolgok számomra nyomósabb, és régóta ismerem őket.
2011. júl. 6. 17:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Hogyne. Az összes pénzemet elosztogatom, mert ilyen jófej vagyok.
2011. júl. 6. 19:15
 16/22 anonim ***** válasza:
En a multkor voltam pesten es a pär napban ketszer is jöttek hozzäm,hogy adjak egy kis penzt es en adtam.Bär könnyen beszel egy 16 eves aki nem dolgozik.De szerintem segitsünk egymäson ha tudunk es akkor lesz valami ebböl az orszägbol
2011. júl. 6. 20:27
 17/22 anonim ***** válasza:
Okés, szerintem is oltsál be, amiért 16 vagyok csak.
2011. júl. 6. 21:18
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem.

10-ből 9-nek piára/cigire kell, az 1-től meg elveszik a rokonai, és ugyanarra megy, mint a másik 9-nél.

2011. júl. 6. 21:23
 19/22 anonim ***** válasza:
Egyszer adtam egy embernek az állomáson, hogy 10 cent hiányzik a vonatjegyéhez. 10 cent nem a világ vége és hihető volt az is hogy mire kell neki, szóval adtam. Ha nem hihető a dolog amire kell neki, akkor nem adok, főleg ha 50centtől többet kér.
2011. júl. 6. 23:22
 20/22 anonim ***** válasza:

előbb beszélgetek vele. ha látom, hogy normális, és jó helyre kerül az a 100ft, akkor adok. ha van nála újság, akkor néha 200at is megeresztek, elvégre kapok valamit a pénzemért.

ennyit kibírok, de rendszert nem csinálok belőle, mert akkor nekem sem lenne mit ennem.

volt egyszer a villamoson egy öreg bácsi, amint megláttam, éreztem, hogy adnom kell neki. kb 50ft-ot adtam, és olyan hálás volt. azt mondta, h a tenger is cseppekből van, és hogy neki ez is segítség. jó érzés volt, h még ezt is meg tudta becsülni.

viszont ha látom, h munkaképes, fiatal férfi, akkor tuti nem adok, el lehet menni építkezésre melózni, keresse meg magának a pénzt.

2011. júl. 7. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!