Miért ilyen az egyik barátnőm? Én annyira csúnya vagyok mellette, ő meg szenved.
Figyelt kérdés
Mindketten lányok vagyunk, a barátnőm szerintem szép tényleg, meg minden, de teljesen átlagos, és mégis minden fiú, aki meglátja, rögtön belezúg. Az utcán az msn címét kéregetik, naponta 70 fiú jelöli be fb-n és nyomul rá, és mégis mindig sír hogy ő nem kell senkinek, aztán 50 fiú megy oda szerelmet vallani neki. Én meg itt vagyok mellette mint egy rakás szerencsétlenség, nagyon csúnya az arcom, pedig elvileg jófej meg vicces vagyok, de ezt mégsem nézi bennem senki. A barátnőm is az persze, csak hát nála ez ki is derül mert mindenki fűzi. Én nagyon sokat vagyok vele, és egyre jobban zavar, mert alapból nagyon-nagyon önbizalomhiányos vagyok, de így meg már szinte élni sincs értelme... :( Annyira rossz ez így, mit tegyek?2011. júl. 6. 03:32
11/17 anonim válasza:
erről az egészről nem feltétlen a barátnő tehet...szedd magad kicsit össze lelkileg,mert ez így nagyon gáz...
12/17 anonim válasza:
Teljesen el vagyok képedve egy-két válaszon..Ennyit a hires női barátságokról..
13/17 A kérdező kommentje:
vannak olyan barátnőim akik nem olyan szépek mint ő de én attól még jól érzem magam vele mert csomót röhögünk meg mindent megbeszélünk én meg nem fogom neki megmondani hogy nem akarok veled barátkozni mert túl szép vagy hozzám... /: de amúgy alapból is nagyon önbizalomhiányos voltma, csak eddig annyira nem lógtam ezzel a lánnyal és így kevésbé jött ki. pedig amúgy elvileg csinosabb vagyok nála, csak hát ő arcra olyan szép.. vagy nem tudom. na mindegy is :(
2011. júl. 6. 11:22
14/17 A kérdező kommentje:
07:09 egy szóval nem mondtam hogy ő tehet róla, alapból is pánikbeteg vagyok meg minden bajom van, csak most így hogy engem le se sz*rnak mellette még jobban fáj az egész:(
2011. júl. 6. 11:25
15/17 anonim válasza:
Ez rettentő hülye helyzet. Mondjuk akármilyen szépségesek is vagytok, egyeztek még valamiben: mindketten tudtok ám picsogni!
16/17 A kérdező kommentje:
:) ha hülye a helyzet miért ne "picsoghatnánk"?:)
2011. júl. 7. 13:46
17/17 anonim válasza:
A fiúknak a külső a fontos.
De valakinek úgyis kellesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!