Mi a baj a metalosokkal?
Vegyük pl az öltözéküket. Mi a baj azzal, ha valaki zenekaros, fekete, vagy terepmintás ruhákban van?
Én is metalos vagyok és azért kérdezem, mert ilyen ruhákban vagyok hétköznap, mert ebben érzem jól magam. Munkahelyen munkaruhában vagy bizonyos alkalmakkor öltönyben vagyok.
Sokszor azt hallom, hogy az ember majd kinövi ezeket. De azt miért nem hallom, hogy kinövi mondjuk a rap zenét vagy a diszkózást?
Én 33 vagyok és nem nőttem ki. Életem első metál albuma az Ossián - Acélszív volt 13 éves koromban, amit borzasztó tré minőségben másoltak nekem. Akkor még ugye nem volt internet és letöltés vagy ilyenek. Ha a havernak megvolt kölcsönadta, ha neked akkor te. :)
Nos én nem érzem magam csőlátásúnak és régen se voltam az. Ez is olyan dolog, hogy embere válogatja. Én pl. azt a megfigyelést tettem, hogy a munkahelyen a rockerek/metálosok viselkednek a leginkább inkorrekt módon. Öltözködés tekintetében a zenekaros pólókkal hosszú kihagyás után most fogok újra megpróbálkozni. A szolidabb nem gáz. Amúgy az egyszerű feketét kedvelem legjobban. A hajam is megvan még és marad is. Hosszas felvezetés után a lényeg. A magam példáján tapasztalok mind a mai napig nagyfokú megnemértést és intoleranciát. Engem fiatal korom óta mostanáig elkísér. Mi mások vagyunk. Másként gondolkodunk és nem divatos elveket vallunk. Párom kicsit fiatalabb nálam és ő gimnáziumi tanár. Szintén ezt a zenét szereti. Mesélte nekem, hogy a pláza cica kolléganői előtt sokszor védett meg olyan rocker vagy metálos tanítványait, akiknek csak annyi bűnük volt, hogy ezt a stílust követik. Osztályzó konferenciáról beszélünk! Emiatt akartak a skacnak rosszabb jegyet adni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!