Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen egy csomó öregassz...

Miért ilyen egy csomó öregasszony az orvosi rendelőbe?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék általánosítani, de elég sok rossz tapasztalatom van, elsősorban az idős nénikkel az orvosi rendelőben.

Az olyan esetekre gondolok ami velem is megtörtént:

El kellett vigyem a kislányomat bőrgyógyászhoz. Elmentünk, kértünk időpontot majd leültünk a rendelő előtti várórészbe. Ez amúgy a kórházba van.

Sokan voltunk, erre jön egy házsártos öregasszony hogy ő nem fog ennyit várni mert hogy mennyire siet meg stb. Sajnos őt előbb behívták, pedig utánunk volt.

És mit csinál? Fél órán keresztül beszélget az orvossal, tök átlagos dolgokról. Ha még a panaszairól beszélnének még megérteném de így??

Aztán kijött majd kb háromnegyed óráig még ott beszélgetett a szomszédjával és a barátjaival 8szintén öregek).

Most ez volt az a nagy sietés??Miért van az hogy az orvosi rendelőbe sok öreg eljátsza a halálát csak hogy előbb bekerüljön? Persze természetesen TISZTELET A KIVÉTELNEK, mert rendesekkel is találkoztunk bőven.:)

Érdekes hogy elsősorban az öregasszonyok műfaja ez.

Veletek történt hasonló? Vagy más?

30/L

2011. júl. 4. 08:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A nagyim mindig haragudott az így viselkedő korosztályabeliekre...És amikor látta, hogy egy fiatalabb ember siet, előreengedte. Merthogy ő öregen már minek és hova siessen?
2011. júl. 4. 12:15
 12/21 anonim ***** válasza:
28%

Azért csinálják ezt, mert még életükben nem kaptak egy istenes nagy pofont.

Gyereket nem neveltek, mert minek azt. Így aztán nincsenek is tekintettel a gyerekes emberekre (rám sem). Majd más kölyke kiadózza a belét, amíg ő tüntet az utcán, hogy kevés a nyugdíj. Ez az egy érdekli, meg a brazil szappanoperák a tévében.

A gyógyszertárnál is ez a helyzet. Sorban állni nem tud, ellenben szemrebbenés nélkül veszi fel a 40 ezres gyógyszertámogatást. Nehogy elpatkoljon, mert akkor lemarad a holnapi Izauráról.

Ez az igazság.

2011. júl. 4. 12:24
 13/21 anonim ***** válasza:
77%

OFF:

"A tavasszal elkatam "

Elkaptam helyett, én se kötözködök, csak ha javítasz mást, akkor te is figyelj a piros-hullámos vonalra.

ON:

Páromat simán lelökte a lépcsőn gyerekkel + terhesen az öreglány, és csodálkozott hogy nyakon csaptam./Orvoshoz mentünk, én a gyerekkocsit vittem le a lépcsőn, azért volt asszonynál a gyerek is./

2011. júl. 5. 09:25
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Crome-ot használok, és nem jelzi a hibákat.

Még hasonlóan kedves dolog volt, a postára mentem, beálltam a sor végére. Már csak egy valaki volt előttem, amikor odaállt egy cigány vénasszony, hogy ő már előbb itt volt, csak kiállt a sorból beszélgetni - az utcára. De engedjem már előre, mert ez az ő helye. Előreengedtem, mert nem akartam konfliktus, meg szaga is volt. :(

De szerintem, aki kiáll a sorból, az legközelebb újra csak a végére állhat.

2011. júl. 5. 10:22
 15/21 anonim ***** válasza:
54%

Sub-zero,

Remelem nem oregedsz meg, nem ered meg. Csak azert, mert akkor Te kapnad a k.rva nagy pofont, amit itt ajanlasz. Allat vagy nem mas.

2011. júl. 6. 15:59
 16/21 anonim ***** válasza:
71%

Amit itt leirtok, nem az oregekkel van a baj, hanem a szisztemaval. Dokik, noverek miert hivjak be oket elobb, ha kesobb jottek. Miert nem nekik szoltok?

Milyen hulye rendszer paciens irja be nevet, stb. Legyen szamrendszer, es a helyes sorrendbe hivjak oket.

2011. júl. 6. 16:00
 17/21 anonim ***** válasza:
38%
FromOz - amúgy el is olvastad, amit írtam, vagy csak az első sort? Nem a korral van a bajom, hanem a viselkedéssel. Továbbá akárhány éves is legyek, soha nem fogok így viselkedni.
2011. júl. 6. 16:12
 18/21 Csunyuszancuhbaba:) válasza:
44%

Méghogy milyen rosszak a fiatalok. Sztem a mai öregek a rosszak, főleg akik buszon utaznak, ezzel szórakoznak egész nap ingyenbuszoznak nagyon örülök nekik-.-. Vannak persze kedves öregek de ezeket a mai öregeket soha nem értem meg.

3,45/L

2011. júl. 7. 01:10
 19/21 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
76%
Na a legrosszabb, amikor várakozás közben valamelyik nagy hangon előadja, hogy neki mi a baja (nem kérdeztem), hol viszket, mi csíp, kiújult az aranyere és a szomszéd Manyikának (az meg ki a franc) a sógornőjének a keresztlánya terhes, de magas a cukra.
2011. júl. 7. 01:52
 20/21 Stella90 ***** válasza:
69%
szerintem már mindenkivel történt hasonló, aki már járt orvosi rendelőben. nekem sincs semmi bajom az idősekkel, de egynémelyik komolyan kihoz a sodromból. sok idősnek nincs más dolga, mint ott ücsörögni, és beszélgetni...én a laborban jártam ugyanígy...reggel 7re mentem (akkor nyit), persze 600an előttem...már 9óra, nemsokára én következnék. természetesen nem ettem semmit. egy öreg fazon meg elkezd a laborosokkal beszélgetni... már méltatlankodtak akkor rajtam kívül is. mire befejezte az öreg a beszédet, előkap egy komplett piknik szettet, és jóízűen elkezd falatozni...én már majdnem leestem a székről, olyan éhes voltam, ráadásul irtózom a tűtől, amiatt is rosszul voltam. néz rám, és megkérdi: "éhes vagy?" és így gúnyosan nevet...hát azt hittem, bemosok neki egyet...nem arról van szó, tisztelem az időseket, de azért néha nekem is elborítja a szar az agyam, ha ilyet csinálnak. teljesen jogosnak érzem a felháborodásodat.
2011. nov. 17. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!