Miért ilyen egy csomó öregasszony az orvosi rendelőbe?
Nem szeretnék általánosítani, de elég sok rossz tapasztalatom van, elsősorban az idős nénikkel az orvosi rendelőben.
Az olyan esetekre gondolok ami velem is megtörtént:
El kellett vigyem a kislányomat bőrgyógyászhoz. Elmentünk, kértünk időpontot majd leültünk a rendelő előtti várórészbe. Ez amúgy a kórházba van.
Sokan voltunk, erre jön egy házsártos öregasszony hogy ő nem fog ennyit várni mert hogy mennyire siet meg stb. Sajnos őt előbb behívták, pedig utánunk volt.
És mit csinál? Fél órán keresztül beszélget az orvossal, tök átlagos dolgokról. Ha még a panaszairól beszélnének még megérteném de így??
Aztán kijött majd kb háromnegyed óráig még ott beszélgetett a szomszédjával és a barátjaival 8szintén öregek).
Most ez volt az a nagy sietés??Miért van az hogy az orvosi rendelőbe sok öreg eljátsza a halálát csak hogy előbb bekerüljön? Persze természetesen TISZTELET A KIVÉTELNEK, mert rendesekkel is találkoztunk bőven.:)
Érdekes hogy elsősorban az öregasszonyok műfaja ez.
Veletek történt hasonló? Vagy más?
30/L
Azért csinálják ezt, mert még életükben nem kaptak egy istenes nagy pofont.
Gyereket nem neveltek, mert minek azt. Így aztán nincsenek is tekintettel a gyerekes emberekre (rám sem). Majd más kölyke kiadózza a belét, amíg ő tüntet az utcán, hogy kevés a nyugdíj. Ez az egy érdekli, meg a brazil szappanoperák a tévében.
A gyógyszertárnál is ez a helyzet. Sorban állni nem tud, ellenben szemrebbenés nélkül veszi fel a 40 ezres gyógyszertámogatást. Nehogy elpatkoljon, mert akkor lemarad a holnapi Izauráról.
Ez az igazság.
OFF:
"A tavasszal elkatam "
Elkaptam helyett, én se kötözködök, csak ha javítasz mást, akkor te is figyelj a piros-hullámos vonalra.
ON:
Páromat simán lelökte a lépcsőn gyerekkel + terhesen az öreglány, és csodálkozott hogy nyakon csaptam./Orvoshoz mentünk, én a gyerekkocsit vittem le a lépcsőn, azért volt asszonynál a gyerek is./
Crome-ot használok, és nem jelzi a hibákat.
Még hasonlóan kedves dolog volt, a postára mentem, beálltam a sor végére. Már csak egy valaki volt előttem, amikor odaállt egy cigány vénasszony, hogy ő már előbb itt volt, csak kiállt a sorból beszélgetni - az utcára. De engedjem már előre, mert ez az ő helye. Előreengedtem, mert nem akartam konfliktus, meg szaga is volt. :(
De szerintem, aki kiáll a sorból, az legközelebb újra csak a végére állhat.
Sub-zero,
Remelem nem oregedsz meg, nem ered meg. Csak azert, mert akkor Te kapnad a k.rva nagy pofont, amit itt ajanlasz. Allat vagy nem mas.
Amit itt leirtok, nem az oregekkel van a baj, hanem a szisztemaval. Dokik, noverek miert hivjak be oket elobb, ha kesobb jottek. Miert nem nekik szoltok?
Milyen hulye rendszer paciens irja be nevet, stb. Legyen szamrendszer, es a helyes sorrendbe hivjak oket.
Méghogy milyen rosszak a fiatalok. Sztem a mai öregek a rosszak, főleg akik buszon utaznak, ezzel szórakoznak egész nap ingyenbuszoznak nagyon örülök nekik-.-. Vannak persze kedves öregek de ezeket a mai öregeket soha nem értem meg.
3,45/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!