Magányosok! Mivel töltitek a napjaitokat?
Először is olyanoktól kérdezném, akik egyedülállóak.
Én nagyon nagyon unatkozom szinte mindennap. Takarítok, filmet nézek, alszok, munkát keresek, hétvégén bulizni járok a barátnőimmel.
Rémes az unalom:(
:/
21/L
Netezek, tv-zek, olvasok...
Hogy miért nem keresek pasit? Mert csúnya vagyok.
Szia!
Én majdnem 22 éves vagyok, de ugyanez :D Van barátom, csak 180 kilóméterre lakik, és 2-3 hetente tudunk találkozni. Még főiskolára járok, de a vizsgáknak rég vége. Bulizni mennék, de pénzem nincs. Munkát keresek, de még nem kaptam, pedig már van egy végzettségem. Én csak mászkálok ide-oda a lakásban, pakolászok, megjavítom a ruháimat, olvasgatok. De ha még 2 hónapot ezt kell csináljam, az érdekes lesz:)
Nálam is ugyan ez a helyzet.
Eddig a barátomnak éltem, de annak egy ideje már vége lett. Aztán azon kaptam magam, hogy nincs mit csinálnom. Munkanélküliként ugye túl sok lehetőségem nincs a kikapcsolódásra...ezért elkezdtem tanulni(angol, gépírás) aztán persze segítek itthon, próbálom a régi kapcsolataimat feleleveníteni. Tornázni is szoktam szinte minden este. Ha már nem vagyok valami hasznos, akkor legalább csinos legyek! :D
23/L
Netezem, sétálok, emberekkel futok össze, az IQ-jukkal semmi baj, a gondolkodásmódjuk remek és nyitott, azonban az EQ-juk (érzelmi hányados) kétségbeejtően magas, legalább 101! És mindez az utóbbi 27 évre visszamenő tapasztalat... Annyiból mégsem aggasztó, hogy változatosabb tőle az élet, és kevésbé unatkozom. Bár olykor mégiscsak unalmassá tud válni ennyi , már-már tökéletes ember, aki (meglepő módon!) ELŐREFELÉ (!) fejlődik... Én ezt nem értem, de ez nem csoda, hiszen az én IQ-m és az EQ-m (zárójelben jegyzem meg: együttvéve) -101.
Van még hova fejlődnöm, még az a szerencse, hogy itt ez a 7 milliárd ember, bárhova megyek, rendkívül hasznos dolgokat lehet tanulni tőlük! Mind-mind fejlődésképtelen, hiszen a már-már tökéletességet nincs hova fejleszteni! Hallott már valaki olyanról, hogy a maximumot, illetve a közel maximumot lényegi szinten lehetne fokozni? Én még nem, bár mivel -101 az IQ-m, én ezt nem is foghatom fel, így hát nem érdemes gondolkodnom sem, mert kishitű vagyok és azt hiszem, hogy nincs kellő izomzatom a gondolkodáshoz.
Egyszóval van, ami változatos, érdekes, van, ami unalmasan tökéletes körülöttem, de összességében elmondható, hogy nívósan középsz*r a közeg.
Egy ember, aki fejet hajt mindenki előtt, kivéve a cserebogarak és az oleanderszender lepkék előtt (hogy miért, ahhoz nem értek), tehát ezeket kivéve minden élőlény előtt fejet hajtok: a növények, az állatok, a kisgyermekek, valamint az androidok előtt is.
Normális munkát keresek, netezek tévézek, próbálom értelmesen eltölteni az időt. Nem mindig sikerül...
F
úgy látom legtöbb helyen valójában a távolság a probléma
szerintem te sem unatkoznál kérdező, ha pl fél óra alatt átszállás nélkül olcsón be tudnál jutni pestre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!