Miröl írjak verset?
Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 19:31
1/10 anonim válasza:
Szeretet, Megbocsátás, Mosoly, Öröm, Boldogság :-)
2/10 anonim válasza:
Amiről szeretnél, ne várd, hogy az ihlet hirtelen megszálljon ez nem így működik. Nem tudom hány éves vagy, de én pl. néha csak az osztályban ülök nézem a különböző emberek különböző cselekvéseit, viselkedéseit és írok egy sort, általában ekkora már a következő versszak mát kész van, és ha elakadok nem teszem félre, amiatt az egy sor miatt, hanem inkább gondolkozom, mert ha később fogsz gondolkodni rajta, akkor már elszállt az ihlet, a pillanat és ugy már nem lesz az igazi. Sokat szoktam az emberi butaságról, hiszékenységről, a tisztánlátás hiányáról, az élet boldog pillanatairól és néha egy-két erotikus vers is belefér.
3/10 anonim válasza:
Írj egy vicces paródiát ;)! de amúgy én szerintem a szerelemről az élet csodáiról és a békességről ;)!
4/10 anonim válasza:
Írj a tavaszról, az most aktulális :)
5/10 anonim válasza:
én egyszer írtam ódát a citromléről
6/10 anonim válasza:
A versírásról. Rakás költőnek bejött...
7/10 anonim válasza:
Míg nem jön magától, semmiről. Ha házi feladat, akkor meg megmondja a tanár, miről kér. Írhatsz értelmetlen zagyvaságot is, ha éppen az jön. Én legutóbb a bibliai Jóbról írtam, de már hetekkel előtte megfogalmazódott, hogy róla szeretnék, formálódott is a gondolat, aztán egyszer csak leírtam, és kész volt. Ennek meg kell érnie.
8/10 anonim válasza:
Amiről kedved van! Ami eszedbe jut! :) Tök jó dolog szerintem! :)
9/10 anonim válasza:
Gondolj egy jó nótára és próbáld átkölteni, az még mókás is lehet, csak ne felejtsd el felvenni, leírni
10/10 anonim válasza:
a pillanatnyilag legmélyebb érzésedről. ha az első sor megvan, már egyszerűbb. a lényeg, hogy ne akarj tökéletes verset írni, csak az önkifejezés számít. ha ez sikerül, akkor már nem kell azon gürizni, hogy mindenkinek tetszen (amennyiben közölni akarod), mert ha a vers őszinte és formailag jól megszerkesztett, akkor megtetszik az embereknek.
bár én nem szoktam össze-vissza mutogatni a verseimet, csak egy embernek, mert úgy érzem, hogy csak rá és rám tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!