Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csendháborítás! Még is mi a...

Csendháborítás! Még is mi a francot lehet tenni?

Figyelt kérdés

A szomszédban házibulit tartanak, teszem hozzá én is fiatal egyetemista vagyok, így megbocsátható lenne, ha holnap nem kéne reggel 6-kor kelnem, hogy beérjek a reggeli vizsgámra. Mondjuk még 1-2 órát türelmes vagyok, bár baromira idegesít, addig úgyis tanulgatok, nem alszok, viszont olyan mértékben hangzavar van, hogy a saját zenémet nem hallom... Már szegény szomszéd néni is átjött, hogy beszéljek velük én még is csak fiatal vagyok, "közéjük illek", dehát mi a fenét csinálhatnék vagy 40 viháncoló részeggel szemben? Nem akarok balhét, nem is szoktam kiverni a balhét, pedig két hetente van egy ilyen buli itt, de most tényleg nagyon rosszkor, a szokásosnál is hangosabban, iszonyat idegesítő... Mit tegyek? Sétáljak át és próbáljam megbeszélni (aminek nem sok esélyét látom), vagy hívjak rendőröket?

Komolyan csak remélni tudom, hogy valamelyik szomszéd megteszi helyettem. Oké hogy buliznak, de azt lehet kicsit halkabb zenével, kevesebb sikítozással/ordítozással is...

2011. jún. 25. 00:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csapd le a biztosítékot.
2011. jún. 25. 00:22
 2/4 anonim válasza:
100%
Menj át, tök nyugodtan kérd meg őket hogy halkítsák le, ha balhézni kezdenek szépen menj vissza és jöhetnek a tányérsapkások.
2011. jún. 25. 00:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, közben eszembe jutott, hogy pár házra lakik egy rendőr (istenem de hülye vagyok, hogy csak most...). Beszéltem vele, azt mondta náluk is hallani, de náluk annyira nem zavaró, viszont ha 1-ig nem hagyják abba, akkor ő intézkedik.

Most hogy ezt írom gyanítom már intézkedett is valaki, mert kicsit halkítottak a zenén legalább, ha a saját hangjukon nem is. Már csak azt remélem, hogy a mi házunk nem lesz reggelre körbehányva.

2011. jún. 25. 00:55
 4/4 anonim ***** válasza:

rendőrt hívni. örülj hogy lehet egyáltalán. ha 2 hetente lenne, én is azt tenném.

"Komolyan csak remélni tudom, hogy valamelyik szomszéd megteszi helyettem."

utálom az ilyen mulya szomszédokat akik miatt mindig én vagyok a balhés. szni mások véleményére, a munka meg a suli fontosabb mint a buli. ha eddig nem néztek téged semmibe, ezután se fog változni semmi.

00:22

elméletben egyetértek, gyakorlatilag miért halkítanák le ha bulizni jöttek és részegek?

00:55

rendőr létére ő is eléggé mulya alak. imádom ezt a "majd valaki valamit úgyis intézkedik" hozzáállást

ha bulizni akarnak, menjenek kocsmába, a lakás azért van hogy lakjunk benne

2011. jún. 25. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!