Semmi kedvem táborba menni, de már befizettük! Megoldás?
2 gyülekezeti táborba kéne mennem a nyáron , szüleim küldtek el. Az egyikhez még lett is volna kedvem, de nem jön a legjobb barátnőm és így nem akarok annyira menni(de lesznek ott más barátaim is végül).
A másik táborba viszont olyan emberek mennek, akiket nem igazán bírok. Teljesen más az életstílusom, mint nekik. Én inkább bulizós vagyok - az is egy ok, hogy nem akarok lemaradni a bulikról tábor alatt.
Ráadásul én nem is hiszek igazán, csak anyáék erőltetik.
15/L
Menj el azért, hogy mindenkit szivass meg minden, aztán majd röhöghetsz rajta.
Amúgy meg nem tudom.
Nem muszáj elmenni, akkor sem, ha be van fizetve, ez esetben persze a szüleid nem biztos, hogy örülni fognak.
Sok ilyen kérdés volt mostanában, nem te tetted fel azokat is? Ott katolikus táborról volt szó. Megkerestem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
05-01 19:15-ös és 19:16-os választ én írtam, de a többi is hasznos, olvasd át, és részvétem!
Hát a nevem nem akarom megmondani mert anonim oldal, de A-val kezdődik a keresztnevem. Nem én tettem fel a másik kérdést, de elolvasom a válaszokat.
A szüleim pont azért mondják hogy menjek mert már befizettük. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!