Miért utálják annyian a melegeket?
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 14:39
11/18 anonim válasza:
14:58-nak:
kínában van túlnépesedés, nem magyarországon
magyarországon a túlnépesedéshez hasonló problémákat a romák okozzák főleg, mert 10 roma közül 9 segélyen él, és emiatt nincs hasznuk belőle az államnak
az viszont nagyon érdekes, hogy a cigányok közt nincs b*zi, és szerintem a kínaiak közt is csak elvétve
az meg a másik, hogy ha ez "megoldás", akkor nyilván arra gondolsz, hogy ezt valakik ELŐIDÉZIK, ami nagyon undorító dolog
személy szerint nem utálok egy meleget se, ha nem tudnám róluk, hogy melegek és nem mutogatnák annyira magukat
gondoljatok bele, ha a heterok is így mutogatnák magukat, azoktól is elfogná sok embert a hányinger...
12/18 anonim válasza:
Két meleg mondjuk csak megfogja egymás kezét az utcán,már beszólogatnak nekik, és ennél vannak durvább dolgok is. A felvonulások a jogaikért vannak és azért,hogy megmutassák ők is emberek és nem valami aberrált betegek.Azok a beteg sérült emberek akik a felvonulásokon a kordonok túloldaláról ordibál! Tele vannak elfolytott indulatokkal és valakiken le akarják vezetni.
13/18 anonim válasza:
Egyébként vannak meleg cigányok, nem is kevés.De ettől függetlenül ők is emberek
14/18 anonim válasza:
Eszembe jutott egy vicc ( akarsz kínai váza leni?
Nem maradjál köcsög!
15/18 A kérdező kommentje:
a felvonulás szerintem nem is akkora probléma inkább hogy ennyire elfogultak a magyarok. amúgy én is biszex vagyok, de nem látszik rajtam meg kevesen is tudják és nem is merem senkinek se elmondani a környezetembe mert nem tudom hogy mi lenne. a felvonulás nem túlzás inkább csak néhányan esnek túlzásba (sose voltam még jelen rajta) de az az elszomorító hogy ennyire elfogultak az emberek. és emiatt kialakul egy helyzet ami senkinek se jo.
2011. jún. 24. 16:51
16/18 anonim válasza:
En nem utalom oket, de ugy gondolom, hogy nem kellene ezt az eletformat felmagasztalni es azt mondani, hogy a melegek milyen jo fejek stb. Az a lenyeg, hogy ok is emberek es van kozottuk epp ugy rendes meg bunko, mint a heterok kozott. Nekem tobb meleg ismerosom is van, rokonsagban is van. Mind mas. Van, amelyik kifejezetten gonosz es ennek nincs koze ahhoz, hogy meleg. Ilyen ember. Masik meg nagyon rendes, ez sem a melegsegbol/heterosagbol fakad. Szoval nem ilyen alapjan kellene megitelni az embert, de nemcsak negativ, hanem pozitiv iranyban sem, ugyanis mindenkinek a maganelete resze ez. Jo munkaero, okos ember meleg is lehet, de sajnalni, felmagasztani sem kell oket. Olyanok, mint barki mas. Nem jar nekik sem pozitiv, sem negativ diszkriminacio.
17/18 anonim válasza:
Akik utálják a melegket és még hangsúlyozzák is na őket fel tudnám kötni. Most komolyan szerintetek tehetnek róluk h ők melegek? Ez alapból egy kromoszómahiba senki se tehet róla hogy így születik és még ha ezért ba*$ogassák őket na az már se*fejség. Én nekem semmi bajom nincs velük és hetero vagyok. Mondjuk az más tényleg ha valaki már kihangsúlyozza h meleg és mindenhova kiirja dicsekvésből ( nem mintha ezzel olyan sokat lehetne dicsekedni) hogy "b*zi vagyok" és már a homlokára is rá van írva na az már tényleg idegesítő. De alapból meg minden olyan aki a meleg\bi emberekre egy rossz szót mondott nos annak csak annyit tudok javasolni hogy ássa el magát. És tényleg bárki kerülhetett volna ilyen helyzetbe .-. Tudom ez 5 éves kérdés és már lejárt de azért írtam :D xd /L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!