Fémöszlány kérdése:
Ha az országon belül kellene választanod/notok legszebb várost, melyik lenne az? :D
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 21:46
11/24 anonim válasza:
és szeretted Egert?:) amúgy én szolnok mellet lakom, vásárolni szoktam bejárni, de kevés szép rész van Szolnokon
12/24 A kérdező kommentje:
egyszerűen gyönyörű város.
Soha nem jártam még szolnokon, de igy látatlanban is biztos vagyok abban, hogy betöltöm a 18. életévem és azon a nyáron költözök is oda. minden ott van amiért érdemes felkelni: :D
2011. jún. 23. 22:28
14/24 anonim válasza:
Egerben lakom, tehát Eger, de nagyon tetszik Szentendre is, és Pest éjszaki kivilágítása a Duna partján végig valami mesés.
15/24 anonim válasza:
BUDAPEST azon belül BUDAFOK(XXII.ker.)
16/24 anonim válasza:
Nekem mindenképpen Pécs.
Budapestet szerettem, de aztán egy osztálykirándulás alkalmával elmentünk Pécsre...
18/24 A kérdező kommentje:
vácon lakok.:$
2011. jún. 25. 12:11
20/24 anonim válasza:
utolsó szolnok:DD itt lakom de nem vmi élhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!