Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Létezik férfi és nő között...

Létezik férfi és nő között igazi barátság?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 22:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon sok fiu barátom van, imádom őket. Jobban megértetem magam velük néha, mint a barátnőimmel. Objektív véleményt mondanok egy párkapcsolatról, más férfiról.

És az összes ilyen barátom kivétel nélkül meg akart d*gni, vagy járni akart velem és ebből lett egy számukra "vigasz barátság" számomra pedig tökéletes opció.

Szóval szerintem van igaz barátság, de én csak ebbe a formába tudom elképzelni! :)

2011. jún. 20. 22:52
 12/24 anonim ***** válasza:
Ha logikusan gondolkodok akkor szerintem nincs, szimpla biológia. De ha érzelmet is viszek a gondolkodásomba akkor úgy gondolom/érzem hogy van. Ha egy vonzó nő a barátom akkor szerintem természetes hogy érzek valami késztetés, de mivel barátok vagyunk, az iránta érzett barátság, tisztelet erősebb. Az igaz barátságnak sok mindent ki kell állnia, szerintem a férfi-nő barátság között a szexuális kapcsolat az egyik emelkedő amin túl kell jutni. De lehet tévedek, csak így érzem.
2011. jún. 20. 22:57
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy kis gondolkodás, és megvan a válasz:

Nem hiszem, hogy ezen a bolygón 7 milliárd ember közt nincsenek ellenkező nemű barátok.

Intelligens embernek a nemi szervek nem okoznak gondot barátkozáskor.

2011. jún. 20. 23:01
 14/24 anonim ***** válasza:
49%
"Férfi és nő között azt hívják barátságnak, amikor az előbbi huzamosabb ideig üldözi az utóbbit, mégsem jut vele semmire." (Abercrombie: A penge maga)
2011. jún. 20. 23:15
 15/24 anonim ***** válasza:
22%

igen létezik. ált. a fiúk szexet, v. járást akarnak. mikor már vagy ötödszörre elutasítom őket, néhány marad ilyen "vigaszbarátságban" velem.

fordított eset nincs, m ha nekem tetszik nagyon egy srác, ált. hozzá sem merek szólni.

2011. jún. 20. 23:30
 16/24 anonim ***** válasza:
79%
Igen is van! Nekem is van sok nő ismerősöm, akik nem úgy tekintenek rám mint férfira, pedig nem kell szerénykednem a megjelenésemet illetően. Értelmes lények vagyunk, és igen, nézhetnek ki akármilyen jól a nő barátaim, és lehetnek akármilyen jó fejek, nem fogok mindjárt rájuk is nyomulni. Szerintem is a szexuális vonzódást kell ilyenkor tudni kezelni. szexuális vonzódás+jófejség nem egyenlő a szerelemmel.:)
2011. jún. 20. 23:32
 17/24 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogy miből gondolják a nemet válaszolók, hogy MINDENKI vonzódik szexuálisan MINDENKIHEZ, ezért kizárt, hogy barátok legyenek, mert olyan nincs, hogy nem vonzódik két ember egymáshoz. Tényleg ennyire retardált itt mindenki? (akinek nem inge...)
2011. jún. 20. 23:37
 18/24 A kérdező kommentje:

utolsó! mit kell neked itt a másikat minősíteni? nem azt kérdeztem, hogy mi a véleményed, akik másképp gondolják..

utálom az ilyen szító barmokat!!!

a többieknek köszi :)

2011. jún. 20. 23:46
 19/24 anonim ***** válasza:
Igazad van, bocs. Nehogy már valaki is ráébredjen, hogy hülyeségeket képzel. Nincs barátság férfi és nő között, mert mind mind egymásra gerjednek amint egymás közelébe kerülnek és szaporodni akarnak. Ez van.
2011. jún. 20. 23:53
 20/24 A kérdező kommentje:

nem az baj, hogy te másképp látod, és érvekkel fel tudod építeni, hogy miért,

hanem az, hogy akinek más a véleménye minősíted (retardált)?

tiszteld már annyira más véleményét, hogy nem hordod le miatta!

2011. jún. 20. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!