Mindenkinek meg van a maga "drogja", szenvedélye az életben?
Figyelt kérdés
Ha igen, nektek mi az, ami nélkül nehezen tudnátok lenni, ami megnyugtat titeket?2011. jún. 20. 15:55
1/12 anonim válasza:
Tánc, kung fu, olvasás. Imádom csinálni mindhármat.
2/12 anonim válasza:
Engem az edzés a nélkül már levegőt se tudok néha venni,
ha ki kell hagynom egy napot nem tudok mit kezdeni magammal.
Egyszerűen olyan nyugalmat békét érzek hogy le nem cserélném
semmire.
4/12 anonim válasza:
Vallásos rituálék, énekek, meditáció... ilyenek.
5/12 anonim válasza:
lehet benne valami, bár én ugy mondanám h mindenkinek megvan a maga szenvedélye :) én a magaméhoz sorolnám a zenét és a családom
6/12 A kérdező kommentje:
Mi a helyzet a káros dolgokkal? Nálam sajnos az van, hogyha jó kedvem van vagy ha nagyon ideges vagyok, akkor sokat eszem. Meg is látszik. Nem tudom, hogy ettől hogy lehet megszabadulni...ha tudom, hogy egy jót fogok enni, boldoggá tesz (persze nemcsak a kaja tesz boldoggá, de sajnos ez is hozzá tartozik).
2011. jún. 20. 16:46
8/12 anonim válasza:
Zongorázás, olvasás, cigi, lakberendezés.
10/12 anonim válasza:
Cigi, álmok, fantázia, szerepjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!