Miért nem buliznak az emberek a Gay Pride-on? Miért gyűlölködnek még a politikusok is?
Figyelt kérdés
Máshol szinte egész Európában ez egy buli, és mindenki bulizik, nem kell se kordon, se rendőri kiséret stb. Miért ilyen gyöpösök itthon az emberek? Nem szégyen a politikusoknak hogy többen a jobbik képviselőiből tüntettek a melegek ellen? Én ma érkeztem haza Rómából(mindenki bulizott még a heterok is!) ahol Lady Gaga mondott beszédet, és megemlítette Budapestet is hogy itt elnyomják az alapvető emberi jogokat. Nem szégyellik magukat az emberek?2011. jún. 20. 13:05
11/36 anonim válasza:
Kedves kérdező, nekem semmi bajom sincsen a homoszexuálisokkal, de a felvonulást elítélem. A szexualitásnak a hálószobában van a helye, és nem az Andrássy úton, és ilyen téren, tök mindegy, hogy hetero, vagy homo e az illető.
12/36 A kérdező kommentje:
ITT NEM A SZEXUALITÁSRÓL VAN SZÓ, NEM ÉRTITEK A LÉNYEGET HANEM ARRÓL HOGY EMBEREK SZÁZEZREIVEL DISZKRIMINÁLNAK!!! ÉS NEM FOGADJÁK EL ŐKET OLYANNAK AMILYENEK! MIÉRT BAJ AZ HA VALAKI NEM SZÜRKE EGÉR ( MINT SAJNOS A TÖBBSÉG EGY SZÜRKE IGÉNYTELEN MAJOM SAJNOS) UGYAN AZ A DNS!!!
2011. jún. 20. 17:44
13/36 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy mit mondott egy tehetségtelen jenki k*rva?
Ha valami(és nem valakik, mivel azok a vonulgató férgek nem emberek) szar, akkor miért kellene elfogadni? Kit érdekel, hogy százezrével diszkriminálunk, ha egyszer károsak a társadalom EMBERI részére?
És áruld már el, miért "szürke, igénytelen majom" a többség?
14/36 napietus válasza:
kérdező, a te fejedben nagyok a gondok...nem az állítólagos diszkrimináció miatt mennek el az orvosok pl., hanem a kevés bérek miatt. ha demagóg akarnék lenni: ugyanaz a közpénz a kevés, amiből a kedvetekért lezárták fél Budapestet...
15/36 anonim válasza:
Mégis mit bulizzunk veletek?!
Hazudoztok össze-vissza, megrontjátok a fiatalokat, divatot teremtve a bu ziságból és még örüljünk is ennek?
Idén sajnos nem voltam itthon, de remélem még emlékszel 2007-re és 2008-ra. Akkor jópár magadfajta k.csögöt sikerült megcsapkodnom...
16/36 anonim válasza:
Ez Magyarország. Bécsben is hatalmas buli szokott lenni. Földrajzilag közel van, de a magyar fejekben Európától még nagyon messze vagyunk. Én 18 éves melegként azon vagyok, hogy külföldi egyetemre jussak be és minél előbb itt hagyhassam ezt a helyet. Ezt javaslom minden normális melegnek :)
17/36 A kérdező kommentje:
Hát igen. Nem csodálom hogy mindenhol gyülölik a magyarokat. szégyen hogy beszélem ezt a "nyelvet" fuuj. Egyébként itt a sok habi áll heteró is írkál LOl Lady gaga pedig megvesz titiket kilóra szóval igen is valaki! :d
2011. jún. 20. 19:43
18/36 anonim válasza:
Kedves kérdező, az tény, hogy van egy csomó korlátolt, konzervatív magyar barom, aki nem tudja elfogadni a melegeket. VISZONT azt aki azt meri mondani az anyanyelvére, hogy fúj, szerintem minden jó érzésű ember, legyen az magyar, olasz, osztrák, lengyel, vagy bármi úgy szájba vágná, hogy a fal adná a másikat. Mélységesen szégyelld magad!
19/36 A kérdező kommentje:
hátén nem szégyelem már ne haragudj, egyébként is rómába lakok, csak a szüleim miatt vagyok itt.. és lány vagyok egyébként. de nagyon sok meleg barátom van. úgy öltözködök mint egy barbie, kint mindenki azt mondja hogy "bella" itthon meg ki nem tudok menni az utcára ugy hogy legább 1 ember ne mondaná azt hogy k*rva :D
2011. jún. 20. 20:02
20/36 anonim válasza:
Már bocs, de ha valaki úgy öltözködik, mint egy kurvä, az ne csodálkozzon, ha lekurv@zzák. Látom, neked nem is a diszkriminációval van bajod, hanem azzal, hogy a magyarok nem olyan szabadelvűek, mint az olaszok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!