Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mondanátok ilyen közösségre,...

Mondanátok ilyen közösségre, kapcsolatra példát (. )?

Figyelt kérdés
Ami egy tipikus férfi közösség, de egy lány is bekerülhet oda, nincs vérségi kapcsolat de van egy kis hierarchikus viszony. pl. egy lány elmegy küzdősportolni. ott a tanítvány, és az edző között az alá-fölé rendeltségi viszony. De más példa kéne. Segítsetek.
2011. jún. 20. 12:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan milyen hierarchikus példára gondolsz? Én ilyen társaságban vagyok, bár nálunk nincs alá meg fölé rendeltségi viszony. Max annyi, hogy tőlem hamarabb kérdezik meg a dolgokat, mint havertól, mert valószínűbb én tudom.
2011. jún. 20. 12:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Hú,ez nagyon nehéz.Szerintem ott a kocsma,de például ott lehet akármilyen szórakozóhely,ahova több pasijár,mint csaj..stb.

És most ezt nem bántó válasznak szántam,tényleg.

2011. jún. 20. 12:54
 3/9 De Puta Madre ***** válasza:
Katonaság
2011. jún. 20. 12:55
 4/9 A kérdező kommentje:
jó. akkor újra, mert tényleg kuszálom. szóval kialakulhat baráti viszony (a fent említett esetben) a tanítvány és az edző között, de azért mindenki tudja a helyét... de szóval nem annyira kötött, mint a katonaság, vagy tanár-diák, főnök-beosztott kapcsolat.
2011. jún. 20. 13:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor első vagyok megint. Szintén benne vagyok egy ilyen közösségben a fősulin. Tanár-diák kapcsolatnak nem mondható, mert egyik tanárommal pl együtt wow-ozunk, a legtöbb tanárunkat tegezzük, és bulizni is együtt szoktunk. De mégis valamilyen szinten tartjuk a távolságot, hisz vizsgákon ők határozzák meg a jegyeinket.

Ilyesmire gondoltál?

22/L

2011. jún. 20. 13:07
 6/9 A kérdező kommentje:
igen valami ilyesmiket várok.
2011. jún. 20. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Igaz, matriarchális közösség, de olyan, mint amilyenre a kérdező gondol: a gésaközösségek Japánban.

A nők a tánciskolák, kimonókereskedések, teaházak és gésaházak vezetői, a közösségek sztárjai, a férfiak hivatalnokok (nyilvántartást vezetnek a közösségek pénzügyi és létszámbeli dolgairól), öltöztetők, fodrászok és parókakészítők, legyezőkészítők, kimonókészítők.

2011. jún. 20. 17:37
 8/9 A kérdező kommentje:
ez is tökéletes példa. de várok még válaszokat. (:
2011. jún. 20. 18:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Fight Club.
2011. júl. 20. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!