Miért fáj ennyire a búcsúzás?
Figyelt kérdés
8 évvége..:(
Utolsó nap utolsó kirándulás lesz holnap...
2011. jún. 14. 22:45
1/10 anonim válasza:
A változás mindig nehéz. De ne ezen agyalj. Élvezd ki az utolsó napotokat:) És nem a sírba mentek, még fogtok találkozni. Akikkel olyan a kapcsolatod, őket nem veszíted el ezzel
2/10 A kérdező kommentje:
oooh.:/ de olyan rooossssz
:)de talán igazad vaan..:)
2011. jún. 14. 23:40
3/10 anonim válasza:
énis most ballagok , némelyiktől örülök hogy megszabadulok , de a barátaiddal ugyanugy fogtok még találkozni, tartani a kapcsolatot, mert ez nem világ vége, hanem csak továbblépünk egy életszakaszon...:)
4/10 anonim válasza:
nekem is pont ez a bajom :( nagyon-nagyon szeretem az osztályomat és már csak egy alkalmunk van találkozni :S iszonyú szomorú vagyok és nem tudom már elképzelni nélkülük az életem... szerintem nagy sírás lesz a végén :'(
5/10 anonim válasza:
Ma volt a bankettem, nagyon jól éreztem magam a tanárokkal és az osztálytársaimmal:D De amikor az osztályfőnökünk elkezdett hozzánk beszélni nagyx meghatódással, körbenézek, sokan sírnak körülöttem és énis átvettem az érzést és énis elkezdtem sírni :S Pedig nemhittem volna hogy fogok.Nagyon szeretem az osztályomat, majd holnap ön a ballagás...Na akkor is biztos meg leszek hatódva, és néhány embertől végleges búcsút veszek. Remélem neked is nagyon jó lesz ez a pár óra, amit eltölthetsz utoljára együtt az osztályoddal!:)
6/10 anonim válasza:
nehéz a változás. örülök, hogy már csak a phd van...
7/10 A kérdező kommentje:
nekem holnap lesz a ballagásom..:/
Fogalmam sincs milyen lesz az új sulim..:/
olyan nagyon imáádom ezt az osztályt..:(
2011. jún. 17. 00:07
8/10 anonim válasza:
Nekem is fájt. Azt mondta mamai, hogy el se akartam menni a bankettemre. Jó kis osztály voltunk. A suli napot mi nyertük, farsangon elsők lettünk. Mindig mondogattam, hogy utolsó kirándulás, utolsó nap. Banketten Noémi mellett ültem, velünk szemben Ádám és Marci. Amikor sírtam, nevettem, hogy oldjam a feszültséget, nem értették mi játszódik le bennem. Ballagáson bőgtem... ez , ahol most vagyok, jobb osztály, jövőre még jobb lesz, mert lebukik az a 3 ember, akiket utálunk és tényleg csak a normák maradnak. Hiányozni fognak, de akik számítanak azokkal lehet tartani a kapcsolatot és nem kell elengedned Őket. Csak azoktól búcsúzol el, akiket kevésbé szeretsz.
10/10 A kérdező kommentje:
20an voltunk az osztályba és egy embert nem szerettem..
nem vele kerültem egy suliba és egy osztályba..?? :(
2011. jún. 18. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!