Titeket idegesítene ha msn-en valaki majdnem minden nap rádírna hogy beszélgetni akar?
Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 14:06
1/6 anonim válasza:
Elég logikátlan lenne mert ha idegesítene akkor rövid úton törölném.Minek veszed fel akkor ha nem akarsz vele beszélgetni?Vagy csak a partnerlistát bambulod?
2/6 anonim válasza:
Ha nem akarsz vele beszélgetni, akkor minek vetted fel v igazoltad vissza? Szerintem inkább te vagy a hülye (persze abban az esetben, ha te vagy akire ráírogatnak)
3/6 A kérdező kommentje:
Azt akarnám megtudni hogy hogy reagálnak rá mások hogyha valaki msn-en állandóan rájuk ír, mert én néha kicsit sokszor írok rá másokra de le se tiltanak. Ezért kérdezem hogy titeket idegesítene-e ha valaki majdnem mindennap rátok írna msn-en. Csak választ nem nagyon kapok, rossz témában tettem fel.
2011. jún. 12. 17:17
4/6 anonim válasza:
jó, bocs, akk kicsit félreértettem....ez esetben a kérdésedre válaszolva: nem, nem idegesítene egyáltalán, elvégre azért van fent msn-emen. Akit ilyesmi idegesít az sztem komolytalan, vagy nem ismeri a törlés funkciót.
5/6 anonim válasza:
Hát hogyha jóban vagyok az illetővel, vagy szeretek vele beszélgetni, akkor egyáltalán nem zavar, sőt örülök neki.
6/6 anonim válasza:
Hát ha jóban vagyunk akkor nem írok neki vissza, ha ismeretlen vagy alig ismerem, akkor tiltás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!