Gáz, ha nem a valós városom van megjelölve facebookon lakóhelyként? Olyan ciki, hogy falun lakom. Mi lesz ha mások megszólnak ezért?
Szerintem nem gáz. És ki szólna meg?
Én sem a valós lakhelyemet írom, hanem azt, ahol dolgozni szeretnék. Mindenkinek más oka lehet erre, nekem az, hogy helyben nincs munka. A munkaadók meg úgyis azt szeretik, ha helyben lakik az ember. Tehát muszáj máshova hazudni magam. És egyébként sem szeretnék hosszútávon a jelenlegi lakhelyemen lakni. Nem érdekelnek a helybeli emberek, főleg az nem, hogy mit szólnak ehhez.
Nem a falun lakást szégyellem, mielőtt félreértenétek! Falun szeretnék lakni ezután is, de máshol!...
Senkinek semmi köze, hogy más mit ír magáról a netre. Legjobb minél kevesebb infót odatenni.
Én is "falusi" vagyok, igaz Pesttől 20km-re lakok, mégsem mondanám városnak :D Mégis ki van írva, mert akik ismernek, úgyis tudják... de emellett Budán is lakok... :D Csak itt vagyok többet... :D
Nem ciki meg nem ciki, inkább az a ciki, hogy (már megbocsáss, és tisztelet a kivételnek) a sok "falusi paraszt" Nagy Városi Menő Embernek akar tűnni, mert azt hiszik, hogy ettől ők lesznek valakik... -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!