Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Raszputyinról?

Mit gondoltok Raszputyinról?

Figyelt kérdés
Mit lehet még róla tudni , ami nincs fenn wikin?
2011. jún. 7. 06:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mi van fent róla, én két könyvet olvastam az életéről. Bocs, de most nem másolom be. :P

Érdekes személyiség...

Jókor jó helyen.

Annak ellenére, hogy műveletlen, rendelkezett egyfajta veleszületett intelligenciával, manipulatív szociopatának lehetne leginkább leírni röviden.

Saját korának felkapott celebje lett. :)

2011. jún. 7. 07:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Tök menő arc volt, falusi gyerek a sztyeppről, és pár év múlva a menő pétervári nemesluvnyákat tolja...

Persze hogy irigyek voltak rá a pasik...

Szerintem is érekes ember volt.

A szociopata részt kifejtenéd?

2011. jún. 7. 08:34
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Azért aki egy gyerekről azt mondja, hogy majd ő gyógyítja, és pontosan tudja, hogy kuruzslása,semmit sem ér, az azért szerintem annyira nem menő arc.
2011. jún. 7. 11:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
De tudta gyógyítani a gyereket, és enyhítette a tüneteket is. Csak hát bizonyos emberekkel szembekerült, ezért megölték kegyetlenül. De a halála sem volt semmi, mert hihetetlen nehéz volt őt megölni.
2011. jún. 7. 14:38
 5/5 A kérdező kommentje:

AMI NINCS FÖNN WIKIN.... ÉRTED... NINCS

LOL

2011. jún. 7. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!