Mit gondoltok Raszputyinról?
Figyelt kérdés
Mit lehet még róla tudni , ami nincs fenn wikin?2011. jún. 7. 06:28
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, mi van fent róla, én két könyvet olvastam az életéről. Bocs, de most nem másolom be. :P
Érdekes személyiség...
Jókor jó helyen.
Annak ellenére, hogy műveletlen, rendelkezett egyfajta veleszületett intelligenciával, manipulatív szociopatának lehetne leginkább leírni röviden.
Saját korának felkapott celebje lett. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Tök menő arc volt, falusi gyerek a sztyeppről, és pár év múlva a menő pétervári nemesluvnyákat tolja...
Persze hogy irigyek voltak rá a pasik...
Szerintem is érekes ember volt.
A szociopata részt kifejtenéd?
2011. jún. 7. 08:34
3/5 anonim válasza:
Azért aki egy gyerekről azt mondja, hogy majd ő gyógyítja, és pontosan tudja, hogy kuruzslása,semmit sem ér, az azért szerintem annyira nem menő arc.
4/5 anonim válasza:
De tudta gyógyítani a gyereket, és enyhítette a tüneteket is. Csak hát bizonyos emberekkel szembekerült, ezért megölték kegyetlenül. De a halála sem volt semmi, mert hihetetlen nehéz volt őt megölni.
5/5 A kérdező kommentje:
AMI NINCS FÖNN WIKIN.... ÉRTED... NINCS
LOL
2011. jún. 7. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!