Önkéntes munkát akarok vállalni, hova mehetnék?
Pl. állatmenhelyen, vagy alapítványnál...
20 éves nő
Ha van a közeletekben állatmenhely, hívd fel őket, hogy önkéntes munkát akarsz vállalni, szívesen fogadnának-e, ha igen, kérdezd meg, mikor mehetsz, mikor lenne Rád nagyobb szükség, esetleg kell-e vinned vmit.
De pl tudok mást. Régebben egy gyermekklinikán dolgoztam, volt, hogy oda is be-bejött egy lány délutánonként, és vizit után, ill. munkaidő után mikor nem volt már vizsgálat és orvos, a kicsiknek olvasott fel, vagy akik fel tudtak kelni, azokkal rajzolt. Ott volt egy kis foglalkoztató terem asztalokkal, székekkel.
Nem tudom, hogy mostanában ezt még megengedik-e, a klinika vagy kórház főnővérétől tudsz utánaérdeklődni. De lehetséges, hogy ehhez a munkához kell orvosi igazolás (ahogy minden eü. dolgozónak is kell) - tüdőrtg., kislabor és általános felülvizsgálat, hogy rendben vagy.
Azt tudom még, hogy a klinikára szokott járni tanár is azokhoz a gyerekekhez, akik tovább vannak bent és olyan állapotban vannak, hogy tudnak tanulni és figyelni - ilyenkor segít megérteni 1-2 dolgot, elmagyarázza az anyagot, egyszóval segít pótolni azokat a dolgokat,amik kiesnek. De ez inkább játékos,kedves foglalkozás szokott lenni, mintsem iskolai fegyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!