A (volt) baratnom mindenkinek telebeszelei a fejet, mit tegyek? Egyaltalan tegyek valamit?
Vagy mondd meg neki négyszemközt, hogy "figyelj engem nem érdekel hogy mit terjesztesz, aki ismer az úgyis tudja hogy pofátlan hazugság amit állítasz rólam.Te voltál a hibás, nem voltál képes bocsánatot kérni és még te híresztelsz rólam mindenfélét.Csináld csak, de tudd meg hogy egy aljas féreg vagy és többet szóba sem állok veled.Szevasz!Vagy azt is mondhatod, hogy én is ki tudok ám találni mindenfélét és ha sokáig folytatod akkor úgy le foglak járatni az egész osztály de még a tanári kar előtt is hogy bőgve fogod kérni hogy rakjanak át másik iskolába.Ettől remélhetőleg majd magába fordul és bocsánatot kér.Ha nem, akkor te is találj ki valami nagyon aljas pletykát és hintsd el az egyik haverodnak, aztán csak várj.
Egyébként ismerem az ilyet, nagyon egy undorító aljadék típus.Ja és ne legyél szemérmeskedő, hogy én jófiú vagyok, meg nem vagyok képes bántani.Mindenki előtt lejárat, nem is érdekli hogy tönkreteszi a te haveri, baráti kapcsolataidat, a minimum az hogy keményen visszavágsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!