Kire mondják általában hogy kis fruska/csitri/lotyó?
Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 18:17
1/9 anonim válasza:
A fruska és a csitri az olyan kis csajok akik már testileg elég fejlettek de nyakon felül még gyerekek. Mondhatnám azt is, hogy idiótán vihorászó, pasikkal kacérkodó,ártalmatlan kis csajok. Na a lotyó az már egészen más!!! Mondhatnám úgy is, hogy pénzért testét áruba bocsájtó némber. De az is lehet, hogy mindezt ingyen teszi csak, hogy elmondhassa rá mennyi pasi bukik!!!
2/9 anonim válasza:
A fruska,és a csitri kiskamasz lányt jelöl,a lotyó az pedig finoman szólva prostituáltat - én úgy tudom:)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2009. márc. 17. 19:04
4/9 anonim válasza:
Nógrád megyében például a csitri fiatal lányt jelent, Hajdú-Biharban azonban qrvát.. :)
A lotyó mindenképp negatív értelmű, a fruska viszont szintén lehet kedvesebb megnevezés is.
5/9 anonim válasza:
hát ha tetszeni akarsz egy lánynak ezeket nem mondod :D az a lényeg
amúgy felettem már elmondták
6/9 anonim válasza:
Lotyó: r*banc, k*rva, prostituált
Csitri/Fruska: fiatal, divatos, fehérmájú lány (de valahol csak simán a kiskamasz lányokra mondják)
7/9 anonim válasza:
Nálunk a csitrit olyanokra mondják,akik 9-13 évesek és sokat képzelnek magukról.... ;)
8/9 anonim válasza:
Némber...?
Az valami elvetemült nő? Na de milyen az elvetemült nő?
Milyen aki "elvetemült"?
9/9 anonim válasza:
Fruska, csitri: serdülő lány, aki virgonc, szeleburdi, gyakran kissé kotnyeles.
Lotyó: prostituált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!