Lehetőségem van erre?
Figyelt kérdés
Az egyik érettségi tárgy nem úgy sikerült ahogy én azt szerettem volna, és abból az egyből újra érettségizni..?2011. máj. 30. 12:11
1/2 anonim válasza:
lehet igen, csak várni kell hozzá az előrehozott érettségiig, vagy köv érettségiig. akkor kijavíthatod
2/2 anonim válasza:
Igen a következő érettségi előtt, ki kell töltened egy űrlapot regisztrálnod az ügyfélkapura és attól függően hány része van, (írásbeli, szóbeli), kb. 17ezer forintba kerül, (de ennek utána kell járni), de mindenekelőtt megkérdezni a sulit, ahol érettségiztél, hogy külsősök érettségizhetnek-e, aztán tanárt keresni, és ha megengedi bejárni az órákra.
Szerintem javító érettségire kell menned, de lehet annak kicsit más a menete, de beszélj a tanárokkal, igazgatóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!