'Elvesztettem' a legjobb barátnőmet, amikor bepasizott. Mit tegyek?
Nem a társaságát vesztettem el tulajdonképpen,mert nyilván többet van a barátjával,de ezt nem tartom bűnnek.
Viszont teljesen megváltozott a személyisége.20 évesek vagyunk de ő amióta barátja van úgy viselkedik mint egy 30-35 éves nő.Teljesen eltűnt belőle a fiatalkori gondtalanság,a lazaság,a 'gyerek'.
Fél éve járnak a sráccal,de már a közös lakást,autót nézegetik,meg az eljegyzésről és az esküvőről beszél folyton.Semmi mókára nem lehet rávenni,mert hogy ő már felnőtt.
Nem szeretem ezt az új jellemét.Mit tegyek hogy legalább egy kicsit visszakapjak a régi énjéből?
20 évesen akar házasodni jól teszi, pár év és lakása , gyermeke lesz, boldog családanyaként fog élni. Ti pedig irigykedni fogtok rá, mikor látjátok, hogy van egy kis csöppség aki anyának hívja. Akkor fogtok elgondolkodni azon, hogy de jó lett volna nektek is ilyen fiatalon saját lábra állni és nem csak a hétvégi bulizásnak élni.
Akik most lehordjátok őt azért mert érett nőként viselkedik, ti is elfogtok jutni erre a szintre mikor már nektek is ez lesz a természetes.
Nem vagyok rá irigy,van barátom 4éve vagyunk együtt és 1éve együtt is élünk.
Móka alatt nem a hajnalig tartó bulizásra gondolok,de már abban sincs benne hogy sétálás közben fagyizzunk,mert az gyerekes.
A barátnőmnek ez a srác az első barátja és régóta be volt pánikolva hogy nem lesz senkije,az első adandó lehetőségbe annyira beleugrott,hogy nagyon...
ma 10:56
Atyaég, hol élsz te? Az a normális, ha valakinek 20 évesen a bulizáson jár az esze... De örülök, hogy az ismerettségi körömben nincs ilyen IQ harcos, mint te-.-'
Köszönöm mindenkinek a választ!
Egyébként szerintem ennyire megváltozni,mint amennyire ő megváltozott egy fiúért sem érdemes.És aki szól neki emiatt az a rossz.
Én azért drukkolok nekik meg minden,de remélem hamar elmúlik ez a nagy rózsaszín köd és a régi lesz újból a leányzó :D
Nem azt szeretném,hogy elmúljon a szerelmük,nagyon örülök,hogy a barátnőm végre boldog egy fiú mellett és úgy érzi ő az igazi.
Csak most teljesen el van homályosodva a látása a szerelemtől és mindent úgy gondol helyesnek ahogy van,hiába mondja neki mindenki,hogy rossz irányba változott nem hiszi el.Szerintem a fiú talán még jobban is szeretné a 'régi énjét',hiszen eleve amiatt szeretett bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!