Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki latta "Alan Watt- Az...

Ki latta "Alan Watt- Az emberi psziche manipulalasa" cimu doku filmet?

Figyelt kérdés

Kinek mi a velemenye rola es az abban elhangzottakrol?

aki nem olvasta annak diohejban:

Az emberek tudatos elbutitasa, onallo gondolkodasra keptelenne tetele, ehhez a media (tv, internet) aktiv igenybevetele. Egyeb tudatos tarsadalom-manipulacios "technikak" alkalmazasa felsobb szinten a kozep es also neposztaly iranyitasa celjabol.

Varom a valaszokat minen oldalrol.

Off megengedett, de csak kulturalt formaban, nem egymas anyazasa, hanem ertelmes ellenvelemeny formajaban!

Koszonom!

2011. máj. 27. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem láttam, de érdekesnek tűnik.

Nem tudom hol élsz, de csak szét kell nézni. Totális agymosás megy. Az ártatlanok a bűnösek, a bűnösek az ártatlanok. Az egészséges az egészségtelen és az egészségtelen az egészséges.

A végeredmény pedig siralmas.

Részleteket felesleges írnom, mert akkor itt is láthatnánk az eredményét. Fasiszta, rasszista, antiszemita, féreg patkány lennék. Pedig csak nem hagytam átmosatni az agyam.

Röviden ennyi.

2011. máj. 27. 17:40
 2/8 A kérdező kommentje:

17:40

Igen, engem is azert fogtt meg mert mar elotte is sok mindent igy gondoltam.

Hozzateszem, hogy nem vagyok osszeeskuves-elmelet parti.

Egyszeruen felfoghatatlan, hogy mennyi hulladek szemet omlik az emberre a mediabol. Olyan "ertekrendet" kozvetitenek ami teljesen szetdulja a tradicionalis csalad modellt es hagyomanyos ertekeket. Az emberek tenyleg be vannak zombulva es a tv mondja meg nekik, hogy mirol mit gondoljanak. A filmekbe teljesen beleelik magukat es nem tudjak megkulonboztetni a valosagtol. A ferfiakat meg teljesen befolyas alatt tartjak a sport kozvetitesekkel ahol kielhetik az osztoneiket a tv elott ulve sorrel a chip-szel a kezukben, es elhiszik magukrol ,hogy kemenyek ferfiasak, falkavezerek csak azert mert orditanak a tv elott a meccs alatt.

A noknel ugyanez a szappanopera es a talkshow, a fitaloknal a zene tv-k ahol alkesz, drogos hulladek alakok a peldakepek.

Ez nem lehet nem-tudatos, hogy ebbe az iranyba megy minden!

Minden filmben, musorban van valami polkorrekt "uzenet" amit beled ultetnek, hogy mirol mit gondolj. nezz csak meg egy hollywood-i filmet, es probald "kivulrol" nezni, azaz ne eld bele magad hanem nezd ugy, hogy lasd, hogy mit akar a film kozvetiteni. Teljesen mas lesz a sztori mintha egyutt izgulsz a fohossel mintha te is a resze lennel.

Ha nem lattad a filmet szerezd meg, erdemes!

2011. máj. 27. 17:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Le lehet szedni a filmet v.honnan?

Amúgy jah, ez az egész nem véletlen, nem csak úgy kialakult magától.

Az a baj, hogyha feltalálnak/felfedeznek v.mit, rögtön megjelennek azok, akik az önös érdekeiket akarják érvényesíteni ezekkel a feltalált/felfedezett dolgokkal.

2011. máj. 27. 19:28
 4/8 A kérdező kommentje:
En is ugy szedtem le ugyhogy biztos, hogy meg lehet talani.
2011. máj. 27. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Hello, en a youtube-on neztem meg.

Én is latom a bemutatott vonulatot a vilagban, de az uj volt, hogy el akarjak erni a kapcsolatteremtesre, kotodesre valo keptelenseget, és erre megy ki az a torekves, hogy mar pubertaskor elott meglegyen az elso szexualis kapcsolat, es az szakadjon meg. Ez nagyon uj es durva info volt nekem, de rengeteg köztudott dolog alatamsztja, hogy van ilyen torekves!

(35/L)

2011. máj. 29. 20:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszi az eddigi valaszokat.

Bevallom oszinten, remeltem, hogy kicsit tobb embert fog erdekelni a tema. Sebaj!

Biztos mindenki tv-t nez eppen. :)

2011. máj. 30. 06:39
 7/8 anonim ***** válasza:
LÁTTAM!!!!!!! Egyetértek vele sajnos...
2012. máj. 9. 17:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ha érdekel a téma itt van pár hasonló videó címe:üzenet,zeigtis
2012. máj. 9. 17:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!